Brainbashers: 2012 Tour @ Jyväskylä

  From until   Tickets 4€   http://www.kovaydin.net  
Lillukka, Jyväskylä  
drum'n'bass, experimental, hard, industrial, techno

62 (live), Moerkoe, RujoNic, Shatterling (live), Stak Etop, Zutsuu|Teknoaidi (live)

Kovaydin Vastarinta loudly presents:

Brainbashers: 2012 Tour @ Jyväskylä

Katso kiertueen traileri tästä!

Brainbashers konseptin tapahtumissa soi rankka, nopeatempoinen ja toisinaan kokeellinenkin underground konemusiikki, joka haastaa nykyajan valtavirran käsityksiä tanssimusiikista. Nykyajan, joka on unohtanut koko elimistössä tuntuvan heimotanssin sykkeen. Konsepti ei kuitenkaan keskity puritaanisesti pelkkään tanssimusiikkiin, vaan tärkeää on myös kuuntelukokemus. Rajoja kokeilevia konemusiikin äärimmäisempiä sivuhaaroja löytyy mm. industrialista, digitaalisesta punkista, drum’n’bassista, teknosta, psytrancesta ja avant-gardesta. Toiminnan kovana ytimenä on kuitenkin aina ollut hardcore. Tapahtumien erikoisuutena on tarjota laaja skaala erilaisia *core-tyylejä. Kovaydin Vastarinta kiertää vuoden 2012 aikana ympäri Suomea levittäen Brainbashers konseptia ja tanssittaen katajaista kansaa säröbassoilla.
Kiertueen kolmas kohde tulee olemaan Lillukka Jyväskylän Kortepohjan Ylioppilaskylässä. UG hengessä mennään aamuun asti!

Lineup:

62 LIVE
62.jpg
Projekti ’62′ Tampereelta sai alkunsa vuoden 2011 alussa ja on keskittynyt lähinnä breakcoren tuottamiseen. 62 on mukana RK.ssa joka perustettiin 2007-2008 vuosien tienoilla. RK.n ollessa muutaman vihaisen miehen aikaan saamaa Digital Hardcorea, 62 kulkee yksin omia polkujaan ja pääosin kokeilullisesti.

Moerkoe
moerkoe.jpg
Moerkoe on uusin vahvistus Suomen kasvavaan underground hc skeneen. Tähän mennessä Moerkoelta on kuultu mm. synkkää kolinaa ja hysteeristä kilinää.
hardtek/core

RujoNic
rujonic.jpg
Tamperelainen hardcorea laidasta laitaan soittava RujoNic on keikkaillut vuodesta 2007 jolloin myös oma kollektiivi Kolina-Produktio sai alkunsa. Pääasiallisesti keikoilla saundi koostuu raskaammasta industrial ja break henkisestä coresta.

Shatterling LIVE
shatterling.jpg
Shatterling tuottaa industrial hardcorea, drum’n'corea ja breakcorea kokeellisella mutta usein myös kauniilla ja melodisella asenteella. Hänen genrevalikoimansa ei kuitenkaan ole rajattu ja hän ottaakin musiikkiinsa usein vaikutelmia mm. speedcoresta, dubstepistä, klassisesta musiikista ja jazzista. Espoosta kotoisin oleva liveartisti ja DJ on Kovaydin Vastarinnan lisäksi ollut nyt lopettaneen Divaani Recordsin jäsen ja on sen lisäksi signannut biisejään mm. Noisj.nl ja Abraxis Productions-lafkoille. Hän on tuottanut musiikkia vuodesta 2008 ja soittanut keikkoja vuoden 2010 lopusta saakka, pääosin Tampereella.

Stak Etop
staketop.jpg
Alunperin jyväskyläläinen ja nykyisin Tampereella vaikuttava Stak Etop on soitellut vinyyliä vuodesta 1999 asti ja on myös Tenkale nimisen lafkan ja crew:n perustaja. Hän on myös julkaissut 12″:n edesmenneellä Skeletor Recordsilla sekä hiljattain 10″ lätyn ranskalaisella P’tit Gris Recordsilla. Stak kaivaa tällä kertaa levylaukustaan uutta ja vanhaa, Euroopan teknivaleilta ja free partyilta tuttua hardtek/core saundia.

Zutsuu|Teknoaidi LIVE
teknoaidis.jpg
Tällä hetkellä Tampereella vaikuttava Kovaydin Vastarinnan perustaja Zutsuu on tehnyt monenlaista hardcore technoa vuodesta 2003. Zutsuun biisejä on julkaistu CD- ja nettikokoelmilla eri mantereilla ja hän on viime vuosina Suomen lisäksi kiertänyt keikkailemassa eri EU-maissa ja Venäjällä maanalla, kaduilla ja klubeilla. Hänen toinen ja tuore aliaksensa, Teknoaidi, on “shamancorea” jossa yhdistyy maailmanmusiikki läheltä ja kaukaa, atmosfäärinen ja psykedeelinen äänimaailma sekä kiivastempoinen säröbasso.

Visuaalit hoitaa Tynnyri VJ

Timetable:

22-23 62 LIVE (breakcore)
23-00 Moerkoe (hardtek/core)
00-01 Shatterling LIVE (hardcore/drum’n'core/breakcore)
01-02 Stak Etop (hardtek/core)
02-03 Zutsuu=Teknoaidi LIVE (hardcore/speedcore/shamancore)
03-04 RujoNic (hardcore/industrial hardcore)
04-06 Kovaydin Anti-Stars (randomcore)

https://www.facebook.com/events/396861530344189
http://www.ghmusic.info/forum/event_info.php?id=3561
http://irc-galleria.net/community/3399832-brainbashers-2012-tour-jyvaskyla
http://www.last.fm/event/3279710+Brainbashers%3A+2012+Tour+%40+Jyv%C3%A4skyl%C3%A4