PREMIUM WINTER BREAK

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/135713683217070  
Apollo Live Club, Oulu  
breaks, house, techno, trance

Probaker (Tiny House Klubben - Tampere), Kaasi (Premium - Oulu)

6836624633_2590830aff.jpg

Apollo Live Club & Sunday Society present:
PREMIUM WINTER BREAK

Pohjois-Suomen hiihtoloma 2012 pujotellaan käyntiin sunnuntaina 4.3. Oulun Apollo Live Clubilla. Lomafiilistä voi nostattaa molemmilla osastoilla, sillä KOKO TALO ON AUKI hiihtoloman alkamisen kunniaksi!

Apollon pienemmällä puolella 100%:n hyvästä klubimusiikista vastaa PREMIUM -klubi, jonne illan vakkari-DJ KAASIN soittokaveriksi saapuu tällä kertaa tamperelainen DJ PROBAKER.

DJ Probaker on pitkänlinjan tiskijukka Tampereelta, jonka sydän on lyönyt aina housemusiikin tahtiin. DJ Probakerin tuorein oma klubi-ilta on vuonna 2011 käynnistynyt 'TINY HOUSE KLUBBEN', jota on järjestetty menestyksekkäästi mm. Vaasassa, Seinäjoella ja Tampereella.

DJ Probakerin löydät soittamassa virallisena kiertue-DJ:nä keväällä 2012 Alex Kunnarin huikeassa koko Suomen kattavassa 'IBIZA TOUR 2012' -rundilla. Suomenkiertue starttaa maaliskuussa ja päättyy kesäkuussa.

PREMIUM -iltana Kaasilla ja Probakerilla on mukanaan laaja selektio tämän päivän parasta bilemusiikkia - housea, elektroa, trancea, teknoa, breakbeatia, dubsteppiä ja drum'n'bassia.

Apollon isolla puolella kuullaan Sunday Society DJ:n toimesta rokkaavaa sunnuntaisettiä eli mainstream-hittejä ja partybox-klassikoita.

Premium-iltaan on vapaa pääsy ja se muu hinnasto.. no se on sunnuntaisen huokea! ;)

• • •

PREMIUM WINTER BREAK

PREMIUM STAGE:
DJ PROBAKER (Tiny House Klubben, Tampere)
DJ KAASI (Premium, Oulu) - www.djkaasi.com

APOLLO LIVE STAGE:
SUNDAY SOCIETY DJ (Mainstream & Partybox Classics)

APOLLO LIVE CLUB
Torikatu 21-23, Oulu
www.parastayossa.fi

SUNNUNTAI 04.03.2012
KLO 23:00 - 04:00
VAPAA PÄÄSY!

** FACEBOOK EVENT **

Favorites 1