DSH presents: DELTA FUNKTIONEN (NL) & Samuli Kemppi & Juho Kusti

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
techno

Delta Funktionen (NL), Samuli Kemppi, Juho Kusti

DSH presents: DELTA FUNKTIONEN (NL) & DSHDJs Samuli Kemppi & Juho Kusti

Kuudes Linja, Friday 23.3.2012, 22-04, tickets 10€

Deep Space Helsinki jatkaa laadukkaiden avaruusteknoiltojen sarjaa kotonaan Kuudennella Linjalla. Tällä kertaa vieraaksi saapuu hollantilainen, nykyisin Berliinissä asuva ja työskentelevä, Delta Funktionen, joka on viimeisen parin vuoden aikana lyönyt itsensä läpi suoraan kovimpien teknotuottajien ja dj:den rinnalle. Jo ensimmäisestä Ann Aimee-julkaisustaan lähtien Delta Funktionen:in tyyli on ollut periksiantamatonta vanhan ja uuden yhdistelyä, ja hänen musiikissaan on kuultavissa Detroit- ja Chicago-vaikutteiden lisäksi myös syvä kunnioitus Berliinin Basic Channel/Chain Reaction-perinnettä kohtaan.

Miehen julkaisut Delsin, Ann Aimee ja Field Recordsille on huomattu kaikkialla, ja hänen hienoa, parin vuoden takaista, Silhouette-julkaisua voidaankin pitää jo modernina tanssilattia-klassikkona. Tuottamisen ohella Delta Funktionen tunnetaan myös raudanlujista dj-seteistään, joita moni musiikkifani on jo päässyt todistamaan niin Lontoon Fabric:ssa, Brysselin Fuse:ssa kuin Berliinin Berghain-klubillakin. Tästä viimeisin todiste on Delta Funktionenin miksaama, juuri ilmestynyt kovien nimien eksklusiivisia biisejä sisältävä Inertia-miksauskokoelma Ann Aimee-labelille. Deep Space Helsinki toivottaa kaikki tervetulleeksi Kuudennelle Linjalle nauttimaan olostaan Delta Funktionenin mukaansatempaavan dj-setin ja loistavan seuran parissa.

http://www.deltafunktionen.net/

Niels Luinenburg has been releasing music as Delta Funktionen since 2008. Content to go about his business quietly, the Detroit and Berlin techno; Chicago-licked house and distilled electro sounds he explores when DJing regularly get aired at clubs like fabric, The Bunker and Berghain/Panorama Bar… “My DJing is all about serious fun” he says. “Depending on the night it might be more serious, or more fun.”

Definitely more serious, though, is his music: it often has socio-political concepts attached to it and has so far found a welcome home on labels like Delsin, its sub-label Ann Aimee and Field Records.