prkl! preiks & Suomi sheiks 2012

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
Vastavirta-klubi, Tampere   Show map  
breaks, experimental, hard, industrial, oldskool, techno

DURAN DURAN DURAN (US) live
KARL MARX STADT (DE) live
TRES live
dj Toiminto

10993287bfb72.jpg


DURAN DURAN DURAN
1099328548597.jpg
tulee Suomen pimeään talveen Philadelphiasta (US), tosin Berliini mutkan kautta. Hänen nimensä on ollut jo vuosia tae siitä, että bileissä tyrät rytkyvät, hiki valuu ja basso pauhaa. Mm Planet Mu'lle ja Cockrockdiscolle levyttänyt artisti nauttii leikitellessään räjähtävillä breakcore rytmeillä ja libidot äärimmilleen repivillä mielikuvilla. Maailman joka kolkan kiertänyt Duran Duran Duran esiintyy Suomessä nyt ensi kertaa. Kerran hän on tosin käynyt Lahdessa soundcheckissä asti, mutta virkavalta totesi ennen ug-varastobileitä, että ovet kiinni ja piuhat irti, soo-soo, liian rajua tavaraa.

http://www.myspace.com/duranduranduran

http://www.cockrockdisco.com/CRD2/albumpages/Crock024-2.html


KARL MARX STADT
10993282ad296.jpg
(Sozialisticher Plattenbau/prkl!) on kotoisin mistäs muualta kuin Karl Marx Stadista* (DDR). Veressä saatu musikaalinen lahjakkuus hyppää korville monimuotoisen ja polveilevan musiikin ja monimutkaisten orkesterointien lomasta. KMS on kotonaan niin maalailevien ambient huminoiden, elitistisen ebm'n, 8-bit pelielektron kuin paahtavan kirkonpolttojunkan keskiössä, ja jotkut tietävätkin hänet jo legendaarisen Society Suckers duon demiurgina. Karl Marx Stadt koki saman kohtalon 2008 kuin Duran Duran Duran, eli lahtelaiset poliisit estivät vallankumouksen pistämällä pillit pussiin ennen kuin kekrit edes alkoivat, eli hänkin lauteilla Suomessa ensi kertaa.

(* nyk Chemnitz, joka kuten kaikki tietävät, on Tampereen ystävyyskaupunki.)

http://www.myspace.com/walterschultz
http://www.myspace.com/societysuckers
http://sozialistischer-plattenbau.org/records/spb12019.html


TRES
1099328051970.jpg
(aka Kivipuutarha aka Ampumavälikohtaus etc) yli vuoden hiatus on onneksemme ohitse ja hän on valmis huudattamaan hooveria, polkemaan basareita ja kärvistämään kovalevyä totuttuun ja ripeään tahtiin vanhan sekä uuden materiaalin kera! Mm Koneistosta, Laserpointeista, Pacifiquesta, Antenniosastosta, Inkvisitiosta, Rauta-klubilta ja ties mistä tuttu ”Pirkkalan Buddha” kaapii aivokopan tyhjäksi ja saa selkäytimen valahtamaan pikkareihin. Jos olet ihmetellyt, että mikä on hardcoretechnon nykytila Suomessa, niin tässä vastaus.
Tampereen Vastavirrassa alkutahdit iskee dj TOIMINTO, joka on tuttu paikallisesta Swaeg kollektiivista, joka on erikoistunut rajumman rikotun rytmin musiikkiin.

http://www.myspace.com/toiminto

Valot: -mökämake-

”If it bends, it’s funny. If it breaks, it’s not funny.” – Rikoksia ja rikkomuksia, Woody Allen

FB-linkki: https://www.facebook.com/events/317360511650165

Soittoaikataulu (pidätämme oikeuden muutoksiin)

21-22 dj Toiminto
22-23 Karl Marx Stadt
23-00 Duran Duran Duran
00-01 Tres
01-> dj Toiminto

Kandee ottaa myös ylityötunneista ansaitut extrakääshit matkaan, sillä mestoilla on myynnissä kaikenlaista sälää prkl!-tuotteista aina spessu 12” vinskuihin. Jos säätöpiste ei iske silmään, kysy epäilyttävän näköisiltä herrasmiehiltä tahi leideiltä, et ”onx prkl! tietoo?”

Hasta la fiesta, siempre!