SOUL KITCHEN CLUB w/ Koivuniemen Herrat. ja Lossi T & Juoksut

  From until   Tickets 8€   www.facebook.com/…/301796749856427  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, disco, oldskool

Soul Kitchen Club 21.1.2012 @ Kuudes Linja (Hämeentie 13, 00530 Hki)

Live:
- Koivuniemen Herrat
- Lossi T & Juoksut
- DJ’t Lovroc (resident) & Hegemonsta (Tuhti Musiikki Finland)
- VJ Vixen
- Brasialaisen ”Beats” skeittileffan näytös (klo 22.15), Lossi T & Juoksujen "Ylös" musiikkivideon ensinäytös
- Rap-karaoke eli RAPaoke (klo 23)


Soul Kitchen Club 21.1.2012 @ Kuudes Linja (Hämeentie 13, 00530 Hki)

Live:
- Koivuniemen Herrat
- Lossi T & Juoksut
- DJ’t Lovroc (resident) & Hegemonsta (Tuhti Musiikki Finland)
- VJ Vixen
- Brasialaisen ”Beats” skeittileffan näytös (klo 22.15), Lossi T & Juoksujen "Ylös" musiikkivideon ensinäytös
- Rap-karaoke eli RAPaoke (klo 23)

Liput 8 €, Klo 22 – 04

Vuoden klubiksi Funky Awardsissa ehdolla oleva Soul Kitchen Club palaa uuteen kauteen täydellä latauksella ja turmelee viimeisetkin tipattomat tammikuut! Illassa on loistavan live-kattauksen (Koivuniemen Herrat, Lossi T & Juoksut) lisäksi suuren suosion saavuttaneen RAPaoken paluu, johon on tullut myös uusia biisejä. Illassa nähdään myös brasilialainen skeittileffa ”Beats” ja kuullaan Dj Lovroc:in (ehdolla vuoden klubi DJ:ksi Funky Awardsissa) ja vierailevan Dj Hegemonstan taagit levynveivaukset.


Koivuniemen Herrat

Koivuniemen Herrat kokoontui ensimmäistä kertaa nykymuodossaan uudenvuodenpäivänä 2008. Herrojen soitossa yhdistyvät rähjäinen autotallifunk ja psykedeelinen rock, kurinalainen svengi ja vapautunut improvisointi. Yhtye soitti aluksi Jontin & Shakan keikkojen taustalla, mutta yhteistyö syveni pian ja Shaka alkoi työstää bändin kanssa uutta musiikkia. Koivuniemen Herroihin kuuluu Shakan lisäksi Speakeasy (tenorisaksofoni ja koskettimet), Kassu Kapanen (kitara), Jouni Viitala (basso) ja Jussi Peevo (rummut).

Koivuniemen Herrat työstää jatkoa debyyttialbumilleen ”Sokeat Johdattaa” (2010). Levyn on määrä ilmestyä alkuvuodesta 2012 Karma Musiikin julkaisemana. Tulevalla levyllä Herrat jatkavat sukellustaan yhä syvemmälle hiphopin, ghettofunkin, lähiöprogen ja kellaripsykedelian mystiseen maailmaan. Tuottajana häärii mm. Jätkäjätkistä tunnettu Kim Rantala. Ensimmäinen maistiainen, Motown suuntaan kurottava promosingle "Aika muuttaa" julkaistiin jo kesällä 2011, joka on mm. ehdolla ”Vuoden biisi” –kategoriassa Funky Awards -äänestyksessä.

Shakan tähdittämä ghettofunk-yhtye hioi kriitikoiden kehuman kokonaisuuden tuottaja Didier Selinin kanssa edellisellä levyyllä. Shaka on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnettiin ennen Koivuniemen Herroja parhaiten yhteistyöstään Jontin kanssa. Jontin & Shakan Rata-Äänite (2007) tunnetaan yhtenä suomalaisen underground hiphopin suunnan ja tason uudelleen määritelleistä kulmakivistä. Tule todistamaan Koivuniemen Herrojen uusia kappaleita livenä Kutoselle!


Lossi T & Juoksut

Lossi T & Juoksut soljuu akustisella bändillä rennosti reggaen ja räpin välimaastossa. Juoksut äänittää parhaillaan esikoislevyään, joka julkaistaan helmikuussa 2011, ja Kuudennen Linjan keikalla julkaistaan bändiin uusi ”Ylös”-kappaleen musiikkivideo.

Seitsemän hengen akustisen bändin luoma äänimaailma pursuaa dynamiikkaa, ja säveltäjä/kitaristi Tomi Oinosen luomat "riddimit" ottavat vaikutteita reggaen lisäksi funkista, räpistä sekä afro-amerikkalaisesta musiikista. Lossi T:n bändeineen on voinut nähdä Cafe Mascotin lisäksi muun muassa jo aiemmin Kuudennella Linjalla, Mbarin It’s Cookin’ –klubilla ja 2010 Funky Elephant -festivaaleilla.

Mc Lossi Turunen on julkaissut kolme omakustannetta, sekä kaksi pitkäsoittoa. Tuoreimmalla Mielimatkailuu- levyllä (Rauha Trio, 2011) vierailijoina kuullaan mm. Puppa J ja Rauhatäti. Levy on on pyörinyt levylautasella mm. Radio Helsingillä ja Bassoradiossa.

Yhteistyössä Ray-Ban ja Perus Skateboards

http://funk.fi/funky-awards/vote/
http://www.facebook.com/rauhatriofin
http://www.facebook.com/lovrocmusic
http://www.myspace.com/koivuniemenherrat
http://www.myspace.com/lossitjuoksut

FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/301796749856427/