31.12. Risto & Wilunki 3000 Show @Suistoklubi 3v party

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   http://www.suisto.fi/  
Suistoklubi, Hämeenlinna

Risto & Wilunki 3000 SHOW & Death Hawks, Juha Sarkkola + Dj´t Frank Safka & Mehujussi

VAPAA PÄÄSY (klo 00 jälkeen 7€ sis. narikka)

Suiston 3v juhlat alkavat klo 21, kun tarjolla on kakkua (kaikille sopivaa!) ja kuohuviiniä sekä pientä suolaista. Puhalletaan kynttilät ja lauletaan!!!
Frankifieristä ja Dadao Triosta tuttu Juha Sarkkola soittelee kitaraa ja alter ego Frank Safka levyjä. Myös Jyväskylästä Hämeenlinnaan kotiutunut Dj Mehujussi on talossa soittaen bilesettiään hieman myöhemmin!

Todellinen uudenvuodenpamaus koetaan, kun Suiston lavalla nähdään ensi kertaa historiassa omaa nimeänsä kantavasta yhtyeestä tuttu Risto Ylihärsilä ja erittäin monissa liemissä keitelty ja grillattu Vilunki 3000. Vilunki tunnetaan mm. Uuden Fantasian, Flaming Sideburnsin ja Op:l Bastardsin riveistä, Kings Of Conveniencen laulajan Erlend Oyen sooloprojektin taustalta ja onpa miehellä myös oma radio-ohjelma Radio Helsingissä. Nyt pilottina nähtävä keikka tulee kaksikon mukaan olemaan alkusoittoa mahdolliselle yhteisprojektille. Tarkoitus on soittaa täysin uutta materiaalia, mutta myös coveroida ja remixata mm. Riston ja Op:l Bastardsin kappaleita. Luvassa on mielipuolinen annos suomalaista progepunkhysteriaa ja elektro-teknoklassikoita!

Edellä kuvattu pyörremyrsky kasvaa lähes saumattomasti Teemu Markkulan luotsaaman Death Hawksin keikasta, jolla edellä mainitut herrat myös featuroivat. Death Hawks esittää hieman psykedeelisillä vivahteilla maustettua stoner-rockia, jonka pitkään kehittyvät biisit vievät myös tanssilattian suuntaan. Teemu Markkulan tumma ääni ja eksentrinen olemus tuo mieleen hieman jopa Jim Morrisonin hekumoinnin vanhoilta hyviltä ajoilta.
Jotta aika ei loppuisi tällä kertaa kesken, Suisto pitää ovensa auki aamu 04 saakka!

Osallistu facebookissa!
https://www.facebook.com/events/249479085116098/

https://www.facebook.com/deathhawks
http://fi.wikipedia.org/wiki/Vilunki_3000

LISÄÄ DEATH HAWKSEISTA, mm. kuva!
http://www.gaea.fi/booking/artist/death-hawks/

Favorites 1