AuralCandy.Net presents SHADOW PROJECT

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.auralcandy.net/…/shadowproject  
Seurahuone Night, Aleksanterinkatu 14, Lahti, Lahti  
psy, techno, trance

Azar (Helsinki), ZoneX (Lahti), MK-Ultra (Lahti), Mesmic (Lahti)

AuralCandy.Net presents SHADOW PROJECT

Kansainvälisesti suositun AuralCandy.Netin isäntä-DJ:t MK-Ultra ja Mesmic palaavat uusin kujein! Miesvahvuuteen liittyvät myös Helsingin ja Lahden kovat iskijät Azar ja ZoneX. Lähes neljän vuosikymmenen jaetulla kokemuksella tämä nelikko laittaa takuuvarmasti liikettä jalkoihin. Audiovisuaalisen kokemuksen viimeistelee järeä PA ja kahdella 50" ruudulla pyörivät visuaaliset tehosteet.

AZAR, Helsinki [AURA, Triopsy, Catawampus Records]
Verrattaen lyhyestä urastaan huolimatta Azar on ehtinyt jo kohota maamme tunnetuimpien psytrance-DJ:den ja -promoottorien joukkoon. Azarin kattaus nopeaa ja energistä psy-/isra-trancea ei jätä kylmäksi.

ZONEX, Lahti [Etana]
ZoneX on kartuttanut soittokokemustaan yli kymmenen vuoden ajalta. ZoneX on soittanut lukuisissa tapahtumissa aina Lontoossa asti. Shadow Project -tapahtumassa hänen setissään tullaan kuulemaan sekoitus eri tyylisuuntia.

MK-ULTRA & MESMIC, Lahti [AuralCandy.Net, Nothing But House Music, Uplifting Beats]
Illan isännät ja projektin puuhamiehet MK-Ultra & Mesmic tarjoilevat rautaisannoksen tavaramerkiksi muodostunutta monipuolisen musiikin ja visuaalisten tehosteiden tykitystä.

AIKATAULU

klo 22:00-23:15 - Mesmic
klo 23:15-00:30 - MK-Ultra
klo 00:30-02:00 - Azar
klo 02:00-03:30 - ZoneX

AURALCANDY.NET

AuralCandy.Net on syyskuussa 2008 perustettu house-musiikin kaikkiin osa-alueisiin keskittyvä podcast. Perustamisestaan lähtien AuralCandy.Net on kerännyt kymmeniä tuhansia kuuntelijoita yli 130:sta maasta. AuralCandy.Net toimii yhteistyössä useiden tunnettujen levy-yhtiöiden (mm. Bonzai Progressive, Porcupine, Subtraxx, Loveslap!, Tall House ja Vision Collective Recordings) sekä lukuisten independent-tuottajien ja -artistien kanssa.

SHADOW PROJECT

Shadow Project on AuralCandy.Netin alkuvuodesta 2011 lanseeraama kakkosbrändi. Shadow Project -julkaisut ja klubitapahtumat keskittyvät tranceen, teknoon ja psytranceen antaen isännöiville DJ:lle mahdollisuuden astua ulos tyypilliseltä mukavuusalueeltaan.

FACEBOOK

http://www.facebook.com/events/123869244391625/