Tapaninpäivän ITALO WORKOUT! Laserjumppaa Juan Calian kanssa

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=300781669952993  
Volume, Tampere   Show map  
disco

Poliisi: Tanssi välittömästi jos näet tämän miehen

STT, Tampere

Tuntematon mieshenkilö löydettiin harhailemasta Tampereen keskustasta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kertoo Tampereen poliisi. Hopeisiin vaatteisiin ja kimaltaviin aurinkolaseihin sonnustautunut mies raahasi mukanaan painavaa laukkua, josta löydettiin useita tunnistamattomia esineitä. Esineet ovat mustia, halkaisijaltaan 12-tuumaisia kiekkoja, jotka on pakattu tökerösti kuvitettuihin pahvisuojuksiin. Esineet on nyt toimitettu Keskusrikospoliisin laboratorioon tarkempia tutkimuksia varten. Myös miehen hiuksista, syljestä ja vaatteiden kuiduista on otettu näytteitä.

Löydettäessä mies ilmoitti nimekseen Juan Calia. Tämän jälkeen hän alkoi kovaäänisesti vaatia lisää olutta kunnes nukahti huonovointisena poliisiauton takapenkille. Poliisin tekemien alustavien tutkimusten mukaan vaikuttaa siltä, että miehen ravinto on koostunut pääasiassa alkoholipitoisista nesteistä.

Kuulusteluissa Juan Calia väitti saapuneensa ulkoavaruudesta. Väitteensä todisteeksi hän vaati saada soittaa yhtä mukanaan olevaa mustaa kiekkoa vanhalla levysoittimella, joka löydettiin pölyisenä Sorin poliisiaseman löytötavaratoimistosta. Poliisit kuvailevat levyltä kuuluneita ääniä poikkeuksellisen kiinnostaviksi ja syventyivätkin todistusaineistoon niin intohimoisesti, että mies pääsi pakenemaan. Viimeisin näköhavainto karkulaisesta on läheiseltä huoltoasemalta, josta hän vaati saada ostaa olutta kello kahdelta aamuyöllä. Närkästynyt myyjä ajoi Calian ulos eikä hänen liikkeistään ole tämän jälkeen tietoa.

Kaikkien Caliasta jotain tietävien pyydetään suuntaamaan välittömästi lähimmälle tanssilattialle. Myös huurteisen mallasjuoman korkkaaminen on tässä tilanteessa suotavaa.

* KUUNTELE:

* TYKKÄÄ: http://www.facebook.com/pages/Juan-Calia/252274801469177

"Italodiskokappaleet ovat usein rakenteeltaan suhteellisen yksinkertaisia, mutta melodioiltaan runsaita ja tarttuvin kertosäkein varustettuja. Sanoitukset olivat usein rakkausaiheineen korniuden rajoja lähestyviä. Laulajien aksentti saattoi olla vahva, koska englanti ei ollut useimpien artistien äidinkieli. Rakkauden lisäksi kappaleiden aiheina olivat avaruus, robotit sekä yleinen hauskanpito, diskoilu."

Sisäänpääsy 5 euroa (sis. narikka).

Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=300781669952993

Benvenuto!