SÄPINÄÄ *avajaiset* MINÄ & VILLE AHONEN,MERRIES + DJ Nick Triani

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/sapinaaklubi  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

Nick Triani (Radio Helsinki, Soliti)

NYT LOPPUI SEINÄÄN TUIJOTUS! Säpinää klubi tekee paluun parin vuoden tauon jälkeen. 7.12.2011 alkaen Kuudennen linjan lavalle astelee joka kuun ensimmäinen keskiviikko vaihtelevia artisteja. Nörttipoppia, kitaramelua, indie-kentän uusia lupauksia.. live liikkuu ilmiön kaikilla äärirajoilla mutta laatu on taattua!
Iltoja tahdittaa myös toinen toistaan mahtavampi Dj, tanssikengät jalkaan!

Sisäänpääsy on ilmainen.


7.12. SÄPINÄÄ-KLUBI *AVAJAISET*
MINÄ JA VILLE AHONEN, MERRIES + DJ NICK TRIANI
21-02 / K-18 / Vapaa pääsy / Kuudes Linja (Kaikukatu 4, 00530 Helsinki)

Paljon tapetilla ollut, tänä vuonna Flow-festivaaleilla esiintynyt ja Femma palkinnollakin huomioitu, Minä & Ville Ahonen ottaa tauon uuden materiaalin luomisesta ilahduttaakseen Helsinkiläistä yleisöään. Luvassa Ahosen lyriikoiden katkeraa melankoliaa yhdistettynä bändin kuumeiseen, ajoittain ilottelevaankin tanssi-biitin.

Illan ensimmäisestä livestä vastaa Merries. 5-henkinen bändi, joka ammentaa isin levyhyllyn ja leffahyllyn lisäksi mm. omasta päästä. Biisit ovat yhtä hittiparaatia, mutta suorastaan tuhlailevan kompakteja, ajan hengen vastaisesti. Kitara soi ja stemmalaulu kaikuu kauniina.

Levyjä soittamassa Radio Helsingin aalloilta ja omasta levy-yhtiöstään Solitista tuttu indiekentän oma ”grandpa” Nick Triani.

Parhautta! Nähdään joulukuussa rakkaat ♥

LINKIT:
http://sapinaaklubi.tumblr.com/
https://www.facebook.com/sapinaaklubi
http://www.minajavilleahonen.com/
http://www.merries.fi/

Favorites 1