Rico's Paikka

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=270462712998506  
Swengi, Jarvenpaa  
disco, drum'n'bass, house

Rico Tubbs (Bass=Win), drS (Plauge), Rikospaikka DJ:t (Janne H. & Action Jackson)

NO NYT ON JUHLAKALUSTEET TAMPEREELTA. ASFDJSFKASÖLFJSAÖFDAJS.

Juhlimme Rikospaikan kaksivuotista taivalta. Aattelimme vähän repäistä. Olisitte nähneet ilmeemme kun saimme vihdoinkin pidettyä Rico Tubbsin sen aikaa Suomessa, että saimme kyseisen hiihtäjän kiinnitettyä Järvenpään Swengiin.

Rico Tubbs aka. Dj Infekto on ollut monessa mukana. Ysärillä Riku pyöritti Okken kanssa Skillsters-duona levyjä Radio Mafian tanssitiistaissa. 2000-luvulla Infekto aloitti soolotuotannon ja niitti mainetta Occam's Razor -albumillansa. Mies nähtiin myös Bomfunk Mc:n luottodeejiinä. Tänä päivänä herra Tubbs tunnetaan kansainvälisesti melko likaisesta tuotannostaan. Hän on viime vuosina niittänyt mainetta ympäri maailmaa soittaen arvostetuimmilla klubeilla ja festareilla. Tampereella Rikusta pidetään senkin verran, että hänestä on yritetty leipoa jo pariin otteeseen vuoden tamperelaista. Ihan official.

Ricon kanssa Tampereelta saapuu Rikospaikan dekkien takana jo kertaalleen nähty drS! Plauge-kollektiivin lahja suomen krebaskenelle. Eli rautaisella kokemuksella mennään!

Pissaamme ehkä housuihimme. Teidän housuihinne. Ja heidän housuihinsa!

Lauantai 26.11.2011. Klo 22-03. 5€


VIDEO-FLYER:

Favorites 1