KONEKERHO 11.11.11 Kivenlahden seurahuoneella

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=200215526718292&ref=nf  
Kivenlahden Seurahuone, Espoo   Show map  
techno, trance

Squaremeat / Pepe Kosminen
Tekniset

Suomalaisen tanssimusiikin kärkinimet Squaremeat / Pepe Kosminen ja
Tekniset potkaisevat käyntiin uuden Elektroniseen rytmimusiikkiin
suuntautuneen KONEKERHO klubin. Ensimmäinen kokoontuminen on perinteikkäällä Kivenlahden Seurahuoneella, joka on kunnostautunut Espoon ainoana elävää musiikkia tarjoavana yökerhona. Espoosta tulee myös illan musiikkitarjonta.
Pepe Kosminen aka Squaremeat on pitkän linjan konemusiikkiartisti, hänen
levyjä on julkaistu ympäri maailmaa toinen toistaan kovempien
liveesiintymisten vakiinnuttaessa paikkaa takuutanssittajana.
Tämä on kuitenkin ensimmäinen esiintyminen Pepen kotikaupunginosassa Kivenlahdessa. Luvassa koko illan pituinen matka pitkin Squaremeatin
tuotantoa ja kosmisen kokonaisuuden kruunaa puolilta öin Teknisten metsäpoljento. Perinnemusiikin ja kitarasankaroinnin kautta kulkevat biisit muuttavat baaritilat hetkessä sammalmättähiksi ja yleisön tanssiessa kuin hullaantunut tonttupelto. Tekniset ovat julkaisseet juuri kauan odotetun debyyttialbuminsa Teknical Problems, jonka levynjulkaisukiertueen keikoista kaikki puhuvat.
Tule tyylillä espooseen ja nauti raikkaasta bileilmapiiristä viihtyisissä puitteissa musiikin ja valojen huolehtiessa iltanne korkealuokkaisuudesta Kivenlahden Seurahuoneella.

Kivenlahden Seurahuoneelle on loistavat bussiyhteydet Helsingistä ja ympäri espoota. Kampin bussiasemalta länsiväylää pitkin kulkevat bussit menevät molempiin suuntiin n. 10 min välein 02.30 asti. Aamuyöllä liikennöintiväli on n. 30 min molempiin suuntiin läpi yön. Matka kestää puolisen tuntia ja KONEKERHO on kivenheiton päässä pysäkistä.

Osoite: Merivalkama 2, Espoo (Kivenlahden ostoskeskus sisäpiha)

http://www.kivenlahdenseurahuone.fi/

http://www.reittiopas.fi/


11.11.11 KONEKERHO -juhlit tanssit 11.11.11