Höstfest 2011 JKL ennakko: Kone-Kekkone, Never Crü Old, Hear dj'

  From until   Tickets 3€   Age limit: 18   www.hear.fi/hostfest  
RUMA, Jyväskylä

KONE-KEKKONE
NEVER CRÜ OLD
VESSA-MATTI LORILORI
HEAR DJ'T

Tervetuloa tämän vuoden Höstien Jyväskylän ennakkoklubille!

Meillä on tarjota teille erityisen erityisiä asioita elävänä lavalla:

KONE-KEKKONE

"Kone-Kekkone on performatiivis-akustinen kaksisoluinen loiseliö, joka löydettiin vuonna 2005. Ensimmäisen kerran Kone-Kekkone eristettiin kulkukoirasta, jonka alkuperästä ei ole varmuutta. Valitettavasti loinen tarttui myös koiraa hoivanneeseen kiinalaiseen naiseen, joka myöhemmin menehtyi kuoliaaksi. Koira on tiettävästi yhä elossa. Kone-Kekkosen alkukoti on Kiinassa, mutta se on kahden rajun epidemian seurauksena levittäytynyt myös muihin osiin maapalloa."

http://www.myspace.com/konekekkone

NEVER CRÜ OLD

"Amigaa hivelevät syntikat kohtaavat Aallon Toukon runoja lausuvan Toukobotin, intensiiviset rumpusaundit ja perkussiivisen Percoroidin matkalla Tallinnan kautta suomalaisen taiteilijan riipivään sielunmaisemaan. Apua on haettu Tohtori Kiminkiseltä, mutta luultavasti turhaan. Käsittämätttömyyteen rakennetaan rationalisuuden pesäkkeitä, joita löytynee lähimmältä tanssilattialta. Ja kaikki tämä jota kuinkin yhden miehen showna."

http://niin-uusi-ettei-edes-mitään-materiaalia-ole-netissä.pim/

VESSA-MATTI LORILORI

Viime vuoden Höstfestien kuuluisin peruuttaja aikoo viimein astua posliinilavalle Ruman WC-tiloissa. Tätä ei kannata piss..missata!

https://picasaweb.google.com/101552535320481769022/Hostfest2010#5611824837435350498

HEAR DJ'T

Hear dj't soittavat musiikkia mm. Höstfestin esiintyjiltä ja tanssittavat niin, että seuraavana päivänä ei enää kykene kävelemäänkään. Ota varalta perjantai vapaaksi.


LIPUT KLUBILLE: 3 EUR

Suora lähetys: http://www.hear.fi/

HUOM/OBS/ACCENTURE: Tapahtumassa myydään ennakkolippuja, Hear-eläimiä, muistoesineitä, lahjavinkkejä, puuhapusseja, ynnä muuta tavaraa. Varaa käteistä mukaan!

Höstfest 2011:
http://www.hear.fi/hostfest
https://www.facebook.com/event.php?eid=148397581898878