Random Electric Noises

  From until   Age limit: 20  
Never Grow Old, Oulu  
breaks, drum'n'bass, house, trance

Eddie Icicle, 1|3

Random Electric Noises saa jatkoa! Soittamassa tällä kertaa ovat jo viime kerralta tutut naamat Eddie Icicle ja 1|3. Kuten viimeksi, taas on luvassa konemusiikkia laidasta sinne toiseen laitaan, varmasti jokaiselle jotakin.

Ilmainen sisäänpääsy!
K-20

Eddie Icicle(22.00-00.30)
Levyjen pyörittämistä harrastuksena vuodesta 2007, ja aktiivista keikkailua vuodesta 2009. Vaikka neljä vuotta kuulostaa lyhyeltä ajalta, siihen ehtii mahtua vaikka mitä: kymmeniä mixtapeja, useita konemusiikkitapahtumia, yhteistyötä muiden artistien kanssa, omaa tuotantoa ja yksi internetissä järjestetty miksauskilpailu. Random Electric Noises on Eddie Iciclen itse järjestämä klubi, joten hänet varmasti tullaan näkemään paikalla useaan otteeseen.

Tyyli on vuosien varrella vaihdellut, mutta rakkaus houseen on ja pysyy. Uusimpana aluevaltauksena moombahton, mutta illan setissä kuullaan myös drum'n'bassia ja dubsteppiä (housen lisäksi, tietty)

Linkkejä:

http://www.mixcloud.com/EddieIcicle/
http://www.facebook.com/pages/Eddie-Icicle/230672222949
http://www.youtube.com/user/Eddieicicle

1|3(00.30-02.30)
Innostus on kytenyt lajissa jo pitkän aikaa, mutta varsinainen keikkailu on alkanut vuonna 2005 sattuneen alkoholipitoisen baarireissun seurauksena. Ensi alkuun keikat oli pieniä kalustekeikkoja, ja radiomusiikki on kulkenut mukana maita ja mantereita. Vuonna 2010 tapahtunut uudelleenrekrytointi mahdollisti keikkailua isommissa paikoissa, mm. Onneloissa ja erinäisissä special-tilaisuuksissa. Kultaisia hetkiä on ollut esimerkiksi Helsingin Circus, Hotel Lux (Banska Bystrica, Slovakia) ja mitä monipuolisimmat opiskelijatapahtumat Oulunläänin alueella.

Ja mitä musiikkimakuun tulee, artistin normi ulkonäkö peittää alleen sairaan mielen, jolle kelpaa eritoten elektroninen Hardcore/Gabber, Drum'n'Bass, Dubstep, Jumpstyle, Tekstyle, Hardstyle... näin alkuun mainitakseen. Myös omat biisit on muokattu suurimmaksi osaksi näiden mieltymysten mukaan.

Linkkejä:
http://www.soundcloud.com/gyujazz
http://www.mikseri.net/ile
http://www.youtube.com/gyujazz
http://www.facebook.com/pages/Ile-Vaan/193017704082380