Soul Kitchen Club 9th Anniversary

  From until   Tickets 9€   www.facebook.com/…?eid=144074105683491  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, disco, oldskool

Live:
- JESSE
- SRKKPJT (Serkkupojat)
- DJ Lovroc
- Klo 22 RAPaoke (rap-karaoke) hosted by Pijall!
- VJ Snage


Soul Kitchen Club 17.9.2011 @ Kuudes Linja
Live:
- JESSE
- SRKKPJT (Serkkupojat)
- DJ Lovroc
- Klo 22 RAPaoke (rap-karaoke) hosted by Pijall!
- VJ Snage
Liput 9 € // klo 22-04

Syksyn saapuessa Rauha Trion järjestämä Soul Kitchen Club ottaa taas Kuudennen Linjan haltuun! Lauantaina 17. syyskuuta juhlitaan yhdeksättä toimintavuotta aloittavaa Soul Kitchen Clubia illassa jonka artistikattaus hakee vertaistaan. Rauha Trio haluaa tuoda uutta kulttuurin kentälle ja alkuillasta saadaan kokea rap-karaoken eli RAPaoken Suomen ensi-ilta Pijallin isännöimänä! Karaokesta tutulla kaavalla mennään, mutta kappaleet ovat suomalaisia ja ulkomaisia rap-klassikkoita. Kutosella on myös esillä valokuvaaja Toni Aholan kuvia Soul Kitchen Clubeilta, ja joku onnekas juhlija lähtee kotiin uusien Ray-Ban aurinkolasien kera, sellaisetkin on jaossa!

Tule todistamaan Suomen deepin elektronisen hiphopin pioneerien energistä keikkaa ja uutta materiaalia, kun uutta levyään valmisteleva Serkkupojat nähdään Kutosen lauteilla! Jo legendaksi muodostunut "Tulitus, Tilitys, Tiputus" ja muu Serkkupoikien tuotanto saa jatkoa, sillä herrojen (Mörkö & Hysä / RPK & MBE / RoopeK & Pijall / Rrimöykk & Hzä... = Serkkupojat) levy on viimeistä silausta vaille valmis.

JESSE on ilmiö! "Kaikki" ja "TUM TUM TUM" -pitkäsoitot ja tuoreen "Karaoke King" (feat. Jimi Tenor) -kappaleen julkaissut JESSE, eli Kalifornia-Keke ja Stiletti-Ana, nähdään livekokoonpanon kera ja VJ Snagen visuaalien tahdittamana. Suomen syntikkapopin valtiaat on koettava livenä, sillä tämä on niin kova setti!

Visuaalista ilmettä loihtii VJ Snage ja levymusiikista vastaa Soul Kitchen Clubin residentti DJ Lovroc. Tule, koe ja nauti! Mukana menossa Ray-Ban ja Perus Skateboards.

Lisätietoa / seuraa Rauha Trion kuulumisia ja Tapahtumia: https://www.facebook.com/pages/Rauha-Trio/208886212465914