SLAM IT || BODDIKA (Swamp81, Instra:mental, UK)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=238978612804155  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map

BODDIKA (Swamp81, Instra:mental, UK),
TES LA ROK (Noppa, Slam It, FI),
DESTO (RAMP, 502, FI),
DEAD-O (DEEP MEDI, RAMP, FI)

Syyskuun slämäreissä lauteille astuu tämän hetken kuumin nimi bassomusiikin saralla. Boddika. Kriitikoiden ja blogien ylistämän tuottajan soundissa yhdistyy rumpukoneiden tiukat potkivat rytmit ja pölyisten analogisynien raa'at pörinät! Boddikan Electron / Underground 12" sinkkujulkaisu ja 2727 EP jo legendan statuksen omaavalla Swamp81 levymerkillä nostivat miehen suoraan seuratuimpien artistien listalle.

Jos tämä ei jo yksin riitä niin Boddika on myös toinen puolikas menestyneestä Instra:mental poppoosta. 2009 julkaistu "Watching You" on arvioitu yhdeksi minimaalisen drum'n'bassin uraauurtavimmista biiseistä. Tänä vuonna ilmestynyt Resolution 653 LP on yksi vuoden hehkutetuimmista albumeista. (boomkat.com -> 'Resolution 653' is probably one of the most anticipated album's from the UK electronic underground in the last 12 months.)

Lauteilla tämän lisäksi kotimaiset sankarit ja Slam It residentit. Deston Flow festareiden debyyttikeikka Jimi Tenorin kanssa on saanut paljon fiilistelyjä. Tällä kertaa mies heittää DJ keikan. Dead-o - tuttu puolikas Clouds poppoosta julkaisi juuri hetki sitten uuden sinkun Deep Medi levymerkiltä. Biisi päätyi Gilles Petersonin soittoon. Tes La Rokin "Them" albumin julkaisu on vienyt miestä ympäri euroopan koko kesän, nyt on luvassa spessu DJ keikka.

Viimekertaiset slämärit olivat vuoden isoimmat ja nyt odotetaan vieläkin tiukempaa menoa! Suositellaan saapumaan ajoissa jotta mahdut sisälle. Ei ennakoita. Jonottaminen on maksutonta.

facebook
http://www.facebook.com/event.php?eid=238978612804155

Kuudeslinja

10 Euroa
k-18
22-04

Favorites 1