Random Electric Noises

  From until   Age limit: 18  
Never Grow Old, Oulu  
breaks, drum'n'bass, house, trance

Eddie Icicle, 1|3, Jone van Kone

Ensimmäistä kertaa Oulussa (tai ylipäätänsä missään) järjestettävät "Random Electric Noise"-bileet tarjoavat konemusiikkia laidasta laitaan, vain neljässä ja puolessa tunnissa. Luvassa on musiikkia pirteästä housesta tummasävyiseen dubsteppiin, maailmalla tanssilattioita villineestä moombahtonista aina drum'n'bassiin

Jone van Kone(21.00-22.30)

Levyjen naarmuttelua vuodesta 2006. Viiden vuoden aikana Jone van Kone on ehtinyt soittaa Suomessa utuisimmasta parkkihalleista aina talojen katoille asti. Kone on päässyt nauttimaan soittamisesta Suomen kärkinimien rinnalla, Suomen suurimmissa yökerhoissa ja isännöimissään bileissä ympäri Suomea.

Jone van Koneen soundissa on missiona yhdistää tech- ja electrohousen tykeimmät biitit ja näteimmät fiilistelyt, mutta aina maustaen settejä ylläreillä.

Eddie Icicle(22.30-00.00)
Levyjen pyörittämistä harrastuksena vuodesta 2007, ja aktiivista keikkailua vuodesta 2009. Vaikka neljä vuotta kuulostaa lyhyeltä ajalta, siihen ehtii mahtua vaikka mitä: kymmeniä mixtapeja, useita konemusiikkitapahtumia, yhteistyötä muiden artistien kanssa, omaa tuotantoa ja yksi internetissä järjestetty miksauskilpailu. Random Electric Noisen myötä tulee myös uusi luku listaan, kun Eddie Icicle järjestää ensimmäisen oman tapahtuman. Syksyn aikana on myös tulossa debyytti-EP.

Tyyli on vuosien varrella vaihdellut, mutta rakkaus houseen on ja pysyy. Uusimpana aluevaltauksena moombahton, mutta illan setissä kuullaan myös drum'n'bassia ja dubsteppiä (housen lisäksi, tietty)

Linkkejä:

http://www.mixcloud.com/EddieIcicle/
http://www.facebook.com/pages/Eddie-Icicle/230672222949
http://www.youtube.com/user/Eddieicicle

1|3(00.00-01.30)
Innostus on kytenyt lajissa jo pitkän aikaa, mutta varsinainen keikkailu on alkanut vuonna 2005 sattuneen alkoholipitoisen baarireissun seurauksena. Ensi alkuun keikat oli pieniä kalustekeikkoja, ja radiomusiikki on kulkenut mukana maita ja mantereita. Vuonna 2010 tapahtunut uudelleenrekrytointi mahdollisti keikkailua isommissa paikoissa, mm. Onneloissa ja erinäisissä special-tilaisuuksissa. Kultaisia hetkiä on ollut esimerkiksi Helsingin Circus, Hotel Lux (Banska Bystrica, Slovakia) ja mitä monipuolisimmat opiskelijatapahtumat Oulunläänin alueella.

Ja mitä musiikkimakuun tulee, artistin normi ulkonäkö peittää alleen sairaan mielen, jolle kelpaa eritoten elektroninen Hardcore/Gabber, Drum'n'Bass, Dubstep, Jumpstyle, Tekstyle, Hardstyle... näin alkuun mainitakseen. Myös omat biisit on muokattu suurimmaksi osaksi näiden mieltymysten mukaan.

Linkkejä:
http://www.soundcloud.com/gyujazz
http://www.mikseri.net/ile
http://www.youtube.com/gyujazz
http://www.facebook.com/pages/Ile-Vaan/193017704082380