Reclaim the Streets

  From until  
keskusta, Helsinki  
chill, disco, house, psy, techno

Thebbo, J Mellouw, Iku, Dj Olli, Jonash, Miazu & Polly, Perttu L, Pluris Hilton

Reclaim the Streets tulee taas! Liity joukkoon, vallataan katu iloisemman ja avoimemman kaupungin puolesta.


---

Autojen ylivalta kadulla ei ole itsestäänselvyys. Kaupungin ei tarvitse olla pelkästään tila, jossa kulutuskykyiset ja -haluiset ihmiset kulkevat liikkeestä toiseen tehden ostoksiaan. Astumalla ajoväylille ja muuttamalla ne tanssisaleiksemme, pelikentiksemme, terasseiksemme tai miksi ikinä haluamme. Voimme kieltäytyä tukemasta horjumattomana pidettyä järjestystä ja esittää vaihtoehtoisen tavan käyttää julkista tilaa. Kaupungeissa ja kaduilla on tilaa kaikenlaisille tavoille viettää aikaa ja kaikenlaisille kulkuvälineille. Otathan siis mukaan yksi- kaksi-, tai kolmipyöräsi, longboardisi, jonglöörausvälineesi tai vaikka hyppykeppisi.

Helsingin Reclaim the Streets kutsuu sunnuntaina 7.8.2011 kaduille kaikki ne, jotka tahtovat olla mukana tekemässä toisenlaista kaupunkia. Tapaamme klo 13 Kolmen Sepän patsaalla ja jatkamme matkaa yhdessä.

Vallattu katu on yhteinen tila. Se on tila, jossa jokaisen on voitava oleskella kohtaamatta rasistista, seksististä, homofobista tai muutoin epäkunnioittavaa käytöstä. Myös vastuu ympäristöstä on yhteinen, jokainen siis siivotkoon omat jälkensä. Rikkomista tai muuta tuhoavaa käyttäytymistä emme vallatussa tilassa hyväksy.

Tervetuloa!