Time Tunnel 2011

  From until   Tickets 20€   Age limit: 18   http://www.handprod.com  
Oulun Kaupunginteatteri, Oulu  
breaks, disco, house, techno

REX THE DOG, VILLA NAH, JORI HULKKONEN, L.A.O.S, DJ JayEM, TIMO JUUTI & HECTOR 87, DJ SOMEPOE, DJ SAMPSA VILHUNEN, DJ YARI

In english, go to: http://www.handprod.com/

Time Tunnel 2011 :: Sat. 27.08.2011 :: Oulu City Theatre

REX THE DOG :: Decks And Effects DJ set, UK
VILLA NAH :: Live, Hki
JORI HULKKONEN :: presents 3RD CULTURE, live
L.A.O.S, DJ JayEM :: Hospital, Viper, Hki
TIMO JUUTI & HECTOR 87 :: DJ-set, Oulu
DJ SOMEPOE :: FITC, Oulu
DJ SAMPSA VILHUNEN :: Wahoo, Hki
DJ YARI :: OuluSoul

Time Tunnel huipentaa Oulun juhlaviikot ja musiikkivideofestivaalit lauantaina 27. elokuuta. Festareiden kovimmat tanssit pidetään Oulun kaupunginteatterissa, jonka kolme eri tilaa ja baaria tarjoaa Time Tunnelille upeat puitteet.


rex_the_dog.jpg

REX THE DOG :: Decks And Effects DJ set, UK
Pääartistiksi on kutsuttu retrohenkistä analogista electrodiscoa työstävä Rex The Dog Lontoosta. Omien tuotantojen lisäksi Rex The Dog on remiksaa samaan henkeen artisteja kuten Robyn, Röyksopp, Tiga, Depeche Mode ja Prodigy. Rexin kopista löytyy DJ/tuottaja Jake Williams joka 90-luvulla tehtaili JX nimellä kuumia tannsihittejä. Rex The Dog videomateriaalilla höystetty keikka nähdään nyt ensi kertaa suomessa.

http://www.rexthedog.net


villa_nah.jpg

VILLA NAH :: Live, Hki
Villa Nah on helsinkiläinen elektronista pop-musiikkia ja livevokaaleja yhdistelevä duo, joka julkaisi viime vuonna täydet tähdet saaneen Origin -albumin. Albumin menestyksen myötä Villa Nah on keikkaillut euroopassa ja teki viime syksynä mm. kiertueen englannissa OMD lämppärinä. Tänä vuonna työstetään uutta materiaalia ja Time Tunnelissa kuullaan yksi harvoista live seteistä tänä vuonna.

http://www.myspace.com/villanah


jori_hulkkonen.jpg

JORI HULKKONEN :: presents 3RD CULTURE, live
Jori Hulkkonen on Suomi-elektron kuningas, jolta voi aina odottaa timantinkovaa laatua. Miehen uusi projekti 3RD CULTURE ei tee poikkeusta sääntöön, vaan esittelee maestrosta jälleen uuden puolen. 3RD CULTURE on rohkea matka missä Jori yhdistelee muotoja ja piirteitä kaikista niistä kokemuksita mitä hänellä on muusikkona, tuottajana ja DJ:nä ollut.

http://jorihulkkonen.com/


laos.jpg

L.A.O.S :: Hospital, Viper, Hki
L.A.O.S. on julkaissut läjän singlejä aiheuttaen kovaa hytinää Englannissa mm. Hospital julkaisuilla, Raw Canvas (4hero remix), Defunked ja Suomessa Midnight Sun Recordingsilla. Biisit ovat olleet tiukassa soitossa klubeilla ja mm. Zincin, ja Annie Macin (BBC Radio1) seteissä. Musa on tanssilattialle orientoitunutta drum and beissiä mutta yhteen genreen ei jäädä. DJ JayEM Time Tunnelissa.

http://www.largeamountofsoul.com/


timo_juuti.jpg

TIMO JUUTI & HECTOR 87 :: DJ-set, Oulu
Vuosia klubimusiikin parissa puuhailleet Timo ja Juha aloittivat yhteisen projektin tänä vuonna ja ovat päättäneet ratsastaa filtteri- /disco- /ranska-housen uudella aallolla. Lyhyen olemassaolonsa aikana on jo julkaistu kolme sinkkua, remix kansainväliselle DJ staralle, ja musaa legendaarisen Hed Kandin kokoelmalla. DJ seteissä kuullaan oman tuotannon lisäksi housea ja chicagoakin.

http://www.facebook.com/TimoEtHector


dj_somepoe.jpg

DJ SOMEPOE :: FITC, Oulu
Somepoe on yksi kolmesta Fire in the City- klubin residenteistä. Genrerajoja kaihtava klubi jysäyttää musat Housesta Dubstepiin. Somepoe soittaa Oulussa ja muualla ja on jakanut lavan mm. seuraavien artistien kanssa: Tes La Rok, Desto, Dead-O, Mensah, L-Wiz & Bert On Beats. Time Tunnel- setti tulee sisältämään mm. uutta Housea, UK Funkya, Dubstepiä isolla kädellä.

http://www.myspace.com/somepoe


dj_sampsa.jpg

DJ SAMPSA VILHUNEN :: Wahoo, Hki
Sampsa on The Leftside Ensemble DJs -poppoon perustajia ja Wahoo! -klubien vetäjiä. Kantavina teemoina on erityisesti soul, funk ja latin. Hänellä on hallussaan upea 60-luvun tanssisoullevystö ja mausteina kuullaan tyttöbändisoundia ja raakaa rhythm & bluesia. Levynkeräilyn sivusaaliina on
kertynyt kokoelma harvinaista Suomi-musiikkia.

http://samurai.fm/?q=wahoo


dj_yari.jpg

DJ YARI :: OuluSoul
OuluSoul isäntä Yari etsii yhä harvinaisia muovisia äänitteitä – Soulseiskoja.
Settien perusta on soul kaikissa muodoissaan. Funk, jazz, latin ja muutama discopommi heitetään yleensä sekaan. Älä ylläty, vaikka kuulisit kummallisen ja vanhan Suomi-soul biisin kun Yari on dekkien takana. Nauti - hän ainakin nauttii.


Time Tunnel 2011 web, missä kattavat esittelyt:

handprod.gif

frm_facebook.jpg

Liput:
- 18 e ennakkoon
- 20 e ovelta

Ennkkoliput: Levykauppa ÄX ja Stockmann One Way, Oulu.
Ennakkomyynti alkaa ke 10.8. klo 12:00.

K-18 ja kaikki tilat savuttomia, ulkona tupakkatila.

Yhteistyössä OMVF ja Oulun kaupunginteatteri.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

:: Another fine H.A.N.D production ::