The Lost City Turku 2011 Grand Gala

  From until   Age limit: 20   www.kadonnutkaupunki.net  
Dynamo, Turku   Show map  
breaks, disco, experimental, oldskool, urban

Don Walsh, Soulmate, Willy One

Experience Park Turku 2011 Grand Gala

A combination of a steaming-hot Power Soul club and a sumptuous award gala will resolve everything there is left to resolve in Experience Park. And will seriously shake the part of that ass that is still intact after the manic Grand Opening (22.7.).

*

Elämyspuiston Turku 2011 Gaalaklubi

Power soul-klubin ja Palkintogaalan yhdistelmä huipentaa Elämyspuiston Turku 2011.

Loppugaalassa palkitaan hulppeaan tyyliin viikon paras turisti ja sivuosaturisti ja monta muuta. Siellä myös ratkeaa kaikki mitä Elämyspuistossa Turku 2011 on vielä ratkaisematta.

Klubilla on myös mahdollisuus vielä kerran nähdä Elämyspuisto Turun nostalginen 2-D-sarja sekä muita suloisen retroja visuaaleja.

Legendaarisista legendaarisimman Dj Don Walshin lisäksi klubilla vierailee myös kuumasti groovaavan Power soul-klubi BOOGALUMBIA! :n dj Soulmate (laatusoul- ja funk, brassisoul- ja funk, vintage salsa) sekä dj Willy One (Jet Set Willies | Soul, funk, breaks)

Klubi on myös ainoa paikka josta löytyy paluu takaisin kotiin, tulevaisuuteen.

Kadonnut Kaupunki myös koristelee Dynamon yläkerran - ja itsensä - niin rajuun kuntoon, että jo sen vuoksi kannattaa tulla paikalle.

Lisätietoja Elämyspuistosta löytyy osoitteista

http://www.kadonnutkaupunki.net

ja

http://www.turku2011.fi/.../kadonnut-kaupunki-esittaa-elamyspuisto-turku-2011

Elämyspuiston klubit ovat laittomista reiveistä innoituksensa hakeva bilepommi, joissa Berliinin UG-klubien sensuaalisuus naitetaan 70-luvun New Yorkin klubien friikkailuun ja molemmat pajautetaan suoraan 2200 -luvun hulluuteen. Vähintään.

Vapaa pääsy.