F/X pres. FRED VENTURA / ITALO NIGHT

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   http://www.fiksaatio.com  
(Unknown), Seinäjoki  
disco, oldskool

FRED VENTURA (Ita)
JAKE THE ONE
R.CUBE & C-HILL
TERO & KRISTIINA
AXSA
MEKE
TIMBE

FIKSAATIO PRESENTS ITALO NIGHT - BACK TO 80'S!

Ken Laszlo, Koto, Scotch, Eddy Huntington, Radiorama, Miko Mission, Baltimora, Fancy, Den Harrow, Laserdance, Valerie Dore. Sanooko mikään näistä nimistä mitään? Sanoi tai ei, nyt kannattaa olla asialla...

Pohjanmaan bilejärjestäjä numero 1, FIKSAATIO järkkää Seinäjoen Karmassa ennennäkemättömät kasaribileet, joiden pääesiintyjä on elävä ITALO DISCO -legenda suoraan Milanosta : FRED VENTURA!!!

Miekkosen hittejä (Heartbeat, East and West, Leave Me Alone) veivasivat 1980-luvulla koko maailman tiskijukat, ja herran livekunto on tänäkin päivänä erittäin vahva. Nyt on mahdollisuus nähdä todellinen italostara LIVENÄ keikalla.

Venturaa lämppäävät tiskijukat ovat KASARISPESIALISTEJA, joiden levylaukut ovat täynnä aarteita 1980-luvulta. Luvassa on tunnetumpien hittien lisäksi myös valveutuneemmalle diggarille toimivaa matskua... kahdella eri puolella esiintyvät seuraavat soittajat:

Area 1
JAKE THE ONE (DiscoTarget, Helsinki)
R.CUBE & C-HILL (Seinäjoki)
AXSA (Seinäjoki)

Area 2
TERO & KRISTIINA (Helsinki)
MEKE (Tampere)
TIMBE (Seinäjoki)

Nyt on siis todellakin aika kaivaa kasarikamppeet kaapeista ja tulla fiilistelemään musiikkia ajalta, kun elektronisen tanssimusiikin vallankumous hyökkäsi valtavirtaan ja muotiin.

ILLAN AIKANA PALKITAAN PARHAAT 80-LUVUN ASUT!
KOMU RY:N JÄSENILLE ALENNUS PÄÄSYLIPUISTA!