Alppipuiston Kansanjuhla '11

  From until   www.facebook.com/…?eid=174792945914932  
Alppipuisto, Helsinki   Show map

Eleanoora Rosenholm, Bon Jouni, Kati Salo Band, The Valkyrians, French Films, Pintandwefall, Thunderbaum



Yhteistyössä ELMU:n kanssa Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Taffel, Saludo kahvi, Helsingin Kulttuurikeskus ja Nuorisoasiainkeskus

Elävän Musiikin Yhdistys ELMU ry kutsuu kansan nauttimaan hyvästä musiikista, piknik-meiningistä ja kesästä Alppipuiston Kansanjuhlan merkeissä pe & la 29.-30.7.2011.

Taattua kesäfiilistä lupaileva vapaan pääsyn festivaali tuo esiin jälleen mielenkiintoisen ja monipuolisen tarjonnan elävää musiikkia. Vuonna 1979 ELMU:n Kaivopuistossa aloittamaa perinnettä kunnioittava tapahtuma tarjoilee niin indietä, surfpoppia, elektroa, nintendosoundeja kuin skata.

Lauantaina 30.7. puistossa on päälavan lisäksi pikkulava, jolla päiväsaikaan lapsia hauskuuttaa ja viihdyttää Hovinarri sekä ympäristössä Kierrätyskeskuksen nukketeatteri Rojupöhö ja askartelutyöpaja. Lavalla esiintyy iltapäivän mittaan hieman vanhemmille Kati Salo Band, Bon Jouni ja Eleanoora Rosenholm. Päälavalla nähdään ja kuullaan maskien taaksen piiloutuvan Pintandwefallin garage-rockia, pilke silmäkulmassa jyrisyttävä rock-bändi Thunderbaum ja surfpopin sanansaattajamme maailmalla; French Films. Illan päätteeksi kansaa tanssittaa maan mainiota skata veivaava The Valkyrians.

Puistosta löytyy ruokakojutarjontaa etnisemmästä päästä. Tapahtumassa on tänä vuonna panostettu erityisesti puiston siisteyden puolesta ja ELMU toivookin, että jokainen kävijä osallistuisi toiminnallaan pitämään puiston siistinä. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin Kulttuurikeskuksen ja Nuorisoasiainkeskuksen
kanssa.

LA 30.7.2011 VAPAA PÄÄSY
lastenohjelmaa:
Hovinarri
nukketeatteri Roihupöhö

pikkulava:
Eleanoora Rosenholm
Bon Jouni
Kati Salo Band

päälava:
The Valkyrians
French Films
Pintandwefall
Thunderbaum

Tsekkaa lisäinfot: www.elmu.fi