Eliot Ness, Muffler & Mc Reefer @ Ilosaarirock/Teatteriravintola

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=165089386891796  
Teatteriravintola, Joensuu

D&B vs Techno @ TEATTERIKLUBI (23-04)
* DJ Muffler
* DJ Eliot Ness
* MC Reefer (UK)

Rap & Ghettofunk @ SISÄPIHA (23-04)
* NO SMOKING TEAM live!
(Edu Kehäkettunen, Davo & Väiski)
* Rollomatik DJ:t
- Hesh & Eaves
* DJ Lovroc

Soca & dancehall madness! @ LASITERASSI (22-04)
* Poutasound
- Leimasin & Lempow
* DJ Miami Mika
* Yllätysvieraat!

ammattilaistenilta72.jpg

Ilosaarirock-festivaali saa tänäkin kesänä arvoisensa päätöksen. Sunnuntaina 17. heinäkuuta juhlitaan rokkiviikon päättäjäisiä Kerubin lisäksi myös Ammattilaisten Illassa, joka järjestetään Joensuun sydämessä, kaupungintalon Teatteriravintolassa (Rantakatu 20).

Muutamana aikaisempana vuotena suosittu Ammattilaisten Ilta muistetaan villeistä tansseista sekä vapaista mikki- ja DJ-sessioista, joissa on nähty liuta myös muita festiviikonloppuna esiintyneitä artisteja. Viime vuoden tapaan Ammattilaisten Iltaa juhlitaan Teatteriravintolan lasiterassilla, sisäpihalla sekä alakerran Teatteriklubilla. Tapahtumalle on myös myönnetty jatkoluvat, joten meininki ja tanssit eivät lopu ennen aamuneljää!

Sisäpihan artistit eivät varsinaisesti kaipaisi esittelyä: Davo ja Edu Kehäkettunen! Aivan liian harvoin Joensuussa esiintynyt, mm.. MC Taakibörstasta tuttu kaksikko on ottanut mukaan tuottaja/dj Väiskin ja tekee nykyään materiaalia NO SMOKING TEAM-nimen alla. Edu on julkaissut vuosien varrella muutamia soolojulkaisuja ja selostaa nykyään HIFK:n pelejä Helsingin paikallisradiossa. Suomiräpin elävän legendan, Davon levyä puolestaan odotetaan edelleen, mutta hyväähän kannattaakin odottaa. Näiden Telluksen parhaiden oloneuvosten keikkaa ei todellakaan kannatta missata!
Sisäpihan lihavista ghettofunk ja hiphop-selektioista huolehtivat lauantain tapaan ROLLOMATIK DJ:t vahvistettuna helsinkiläisellä DJ LOVROC:lla.

Teatteriklubin puolella ottavat toisistaan mittaa Suomen klubi-dj:iden kirkkaimpaan kärkeen kuuluvat DJ:t ELIOT NESS ja MUFFLER. Eliott Ness on helsinkiläinen DJ, joka on ollut paljon vaikuttamassa klubi- ja ravekulttuurin kehitykseen Suomessa. Helsingin isoimpien klubien ja konserttien kanssa työskentelevä Eliott Ness tarjoilee Ammattilaisten Illassa kovan kattauksen technoa ja housea. Suomen drum & bass-kentän kovimpiin nimiin lukeutuva Muffler on julkaissut musiikkia mm. maineikkaalle Hospital Recordsille. Viime aikoina Muffler on tuottanut ja soittanut paljon myös rankemman puoleista dubsteppia. Kun soppaan lisätään vielä brittiläinen MC Reefer, niin luvassa on takuuvarmasti vuoden kovimmat reivit Joensuussa.

Ammattilaisten Ilta sai aikanaan alkunsa Lasiterassin bileistä, eikä dancehallin, socan ja moombahtonin ystäviä unohdeta tälläkään kertaa. Luvassa on kovaa riddim-tykitystä, eikä mitään leppostelua! Selektioista ja meiningistä vastaa POUTA SOUND, MIAMI MIKA sekä lukuisat erikoisvieraat levysoittimien sekä mikrofonin takana. Paidat pois!

LIPUT 10 €
Ovelta tai ennakkoon:
- Tiketti (+Tiketin toimitusmaksut) - MYYNNISSÄ!
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/12381
- Teatteriravintola (ei välitysmaksuja)

22-04 | K-18 @ Teatteriravintola / Joensuu City Hall
(sisään ja ulos ainoastaan pääovesta)