SAVE THE C- Open Air

  From until   Age limit: 18  
Hernesaarenranta, Itämeripaviljonki Pop Up Bar, Helsinki  
house, techno

Milla Lehto (FADE, Pussy)
Tony Profondo (Mixxed)
Niko Geselle (Mixxed)
Casper (FADE, React^)
Boy Jorge (FADE)
Vj Klaustrofobia (FADE)

savetheCnetti-1.jpg

SAVE THE C - Open Air 8.7. @ Itämeripaviljonki, Hernesaarenranta
Klo 18-02
FREE ENTRANCE

Mixxed ja FADE ovat tukemassa Hernesaaressa räjäyttävää SAVE THE C – hyväntekeväisyystapahtumaa kesän ja kauniin Itämeremme kunniaksi!

Ainutkertaisen klubin tapahtumapaikkana on uniikki Hernesaarenrannan keltainen keidas, Pop-up bar Itämeripaviljonki taustanaan meri ja telakan karu teollisuusalue.
Tämä ainutlaatuinen open air- tapahtuma meren äärellä Hernesaaressa, jossa teollisuusrakennukset luo kiinnostavan kontrastin kauniiseen merinäköalaan on ilmainen.
Tapahtumassa on myös mahdollista tukea itämeren suojelemistoimintaa.

Save the C-ryhmä on rakentanut yhteistyössä kumppaniensa kanssa Itämeripaviljongin Hernesaaren rantaan, aivan meren äärelle. Paviljongin tavoitteena on luoda vahvaa itämeriviestiä, ja käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että paviljongissa on Itämeri-info ja Itämereen liittyvien tuotteiden myymälä. Kaikesta myymälän tuloista lahjoitetaan 10% Itämeren suojeluun.

Tapahtuma alkaa perjantaina 8.7. klo 18 ja illan tiukasta klubisoundista vastaavat klo 02 asti Mixxedin ja FADE:n resident djt Milla Lehto (FADE, Pussy), Tony Profondo (Mixxed), Niko Geselle (Mixxed), Casper (FADE) ja Boy Jorge (FADE). Visuaalisesta ilotulituksesta vastaa VJ Klaustrofobia.

Tervetuloa juhlistamaan kesää ja upeaa Itämertamme sekä tukemaan hyvää asiaa uniikissa, ensimmäistä kertaa klubikäyttöön valjastetussa ympäristössä
– näitä Pop-up bileitä ei todellakaan kannata missata!

Koska kyseessä on spontaanisti tuotettu uniikki ja sisäänpääsyltään ilmainen tapahtuma jolla tuoteaan Itämeren suojelua, toivomme että jaat tapahtumasta infoa Facebookissa myös muille ystävillesi!


Perjantai 8.7. klo 18-02
Hernesaaren ranta, Itämeren paviljonki Pop up Bar
Vapaa sisäänpääsy

MIlla Lehto (FADE, Pussy)
Tony Profondo (Mixxed)
Niko Geselle (Mixxed)
Casper (FADE)
Boy Jorge (FADE)


Tapahtumaa ovat tukemassa FADE ja Mixxed.

Lisätietoja:
www.savethec.com

www.facebook.com/savethec

www.itameripaviljonki.fi

www.facebook.com/itameripaviljonki