Rikospaikka Presents: Tales From Top Billin!

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=180312955355097  
Swengi, Jarvenpaa  
breaks, disco, house

Sir Nenis, Flipper, Rikospaikka DJ:t (Janne H. & Action Jackson)

TÖÖT TÖÖT!


OLEMME VALMIITA ISTUMAAN JOTTEI TARVITSISI SEISTÄ. VASTUSTAMME IKÄVIÄ ASIOITA. NYT SELVITETÄÄN TÄMÄ.


Aateltiin tossa poikien kanssa laittaa pöytä koreaksi Puistoblues-viikonlopun perjantaina Swengissä. Jengi on varmaan niin täynnä bluesia ja metrilakua ja hassuja t-paitoja ja terasseilla notkumista muuten, niin aateltiin tuoda teille jotain ihan muuta. Jotain kivaa. Jotain kulmikasta. Jotain lainattua.


Tilattiin sit yksi Top Billin -setti teille. Helsingin komeat, kokeneet ja osaavat herrat Sir Nenis ja Dj Flipperi tulee vähä näyttää miten tota viihtymis- ja krebailumusiikkia pitää ihmisille tarjoilla. Ja sit meijänhän pitää näyttää niille miten Järvenpää on suomen krebapääkaupunki mikä tulee tohon krebaamiseen. Laitetaan ykköset päälle ja tanssikengät jalkaan ja sit heilutellaan nyrkkiä ilmassa!


Supporttaamassa tietenkin omat Rikospaikkadeejiit Action Jackson ja Steamy "Janne H" Wonder. Näillä mennään ja tästä jatketaan eteenpäin.


Sisään kannattaa tulla klo 21:00-21:05 välisenä aikana. Lisäksi veloitamme muodollisen krebamaksun 5€ plus narikka. Sit saa olla ja oleilla ja elvistellä ja pullistellä aina klo 2:30 asti.

Nähäänkö? Totta hemmetissä nähään.