Hamara Pispala II: Gök, K-levi & Hamara dj:t (5 h x dubstep)

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18  
Vastavirtaklubi, Tampere  
drum'n'bass

Gök feat Taskumatti, K-levi, Ootme, Piksu, Swazi

Haulitornin hellässä syleilyssä, Pispalan Vastavirtaklubilla luvassa räpillä höystetty dubstep-iltama keskiviikkona 27.7.2011. Lauteet valtaavat taatusti Pispalan hereillä pitävillä bassolinjoilla Hamara-kollektiivin edustajat Ootme, Piksu ja Swazi. Savikiekot pörrää, neulat käy kuumina ja kansa senkun tanhuaa. Sen verran tuhtia tipauttelua on kavereilta taas kerran luvassa.

Taskumatin on nähty viimeaikoina liikuskelevan epämääräisen hyvässä pahassa seurassa keikkalavoilla. Poikkeusta tuntemattomaan kuvioon ei tuo tämäkään ilta, kun rytmit tulee tarjoilemaan Gök. Kaksikon yhteisessä setissä luvassa yllätyshyökkäyksiä, yleistä syyttämistä, päälle karkaamista ja käsistä karkaamista. Lopussa sadan kilometrin tuntinopeudella alastuloon viimeistelty ja hallittu telemark.

Tällä kertaa Hamara on saanut Gökin lisäksi paikalle myös toisen kunniavieraan. Pispala ei taatusti jää kylmäksi kun kyseinen kaveri tulee räjäyttämään dubstep-pankin. Suviyössä murisee ja taivas repeää reunoiltaan kun K-levi laittaa pauketta tulemaan.

Tyhjät rahasäkit olalla, rosvojoukkio häipyy Pispalan Hamaraan yöhön. Liput ovat nimittäin ainoastaan 2 euroa.

Suosittelemme lämpimästi, tansseja odotellessa

Hamara.

###

Hieno viikko luvassa! Pikkulauantaina sumua ja kevyttä sadetta - dubsteppiä. Torstaina alkaa ukkostaa ja rankkasadetta kestää lauantaille - tahti kaksinkertaistuu ja bassot kiristyvät jungleen sekä drum'n'bassiin sopiviksi. Sopivaa soundia neljä päivää putkeen!

KE: Hamara III @ Vastavirtaklubi, 2 e
TO: Void with Phil Hustle (UK) & Trisector (Hki) @ Klubi, 7 e
PE: Steps / Secret operations label night @ Volume, 8 e?
LA: Esc & DBLJ @ 931, 0 e