The Lost City Turku 2011 Grand Opening

  From until   Age limit: 20   www.kadonnutkaupunki.net  
Dynamo, Turku   Show map  
breaks, disco, experimental, oldskool, urban

Dj Don Walsh (The Lost City Inc.) - Special Weirdest Love Songs Ever Set
Dj Golfinho (HOBOGOLD) - Balkan beats, electro tango, flamenco funk
Dj el Señor (Lipsane) - Latin

10 pm: Don Walsh Opens the Nightlife of Experience Park Turku 2011
New Social Interactions with The Lost City Inc. Crew
Visuals

Kadonnut Kaupunki esittää:
Elämyspuiston Turku 2011 Avajaisklubi

Pe 22. 7. 2011 klo 22 - 04

Happy Valentine's Day!!!

Elämyspuiston Turku 2011 galaktinen cowboy Don Walsh avaa isännöimällään klubilla sekä elämyspuiston että erityisesti sen kiihkeän yöelämän. Yöelämä avataan avajais-shown myötä klubilla klo 22.

Klubilla on mahdollista tutustua myös johonkin jonka otsikkona on 'Uusia sosiaalisen kanssakäymisen muotoja' (New Social Interactions). Se on täysin vapaaehtoista, mutta varsin hupia puuhaa.

Klubilla on myös mahdollisuus nähdä Elämyspuisto Turun nostalginen 2-D-sarja (´videot´) sekä muita supisuloisen retroja visuaaleja.

Ja jos sinua kiinnostaa vain hyvä klubimusiikki ja tykit bileet niin sitä Avajaisklubi on ennen kaikkea. Se on tanssiklubi jossa legendaarisen Dj Don Walshin lisäksi vierailee myös kiehuvan HOBOGOLD -balkanklubin dj Golfinho soittaen balkanrytkettä ja maustaen sitä elektrotangolla ja flamencofunkilla. Jos tässä ei ole tarpeeksi niin lattarisetin tulee lopuksi ruuvaamaan paikoilleen Lipsane -dj-kollektiivin myyttinen el Señor!

Kadonnut Kaupunki myös koristelee Dynamon yläkerran - ja itsensä - niin rajuun kuntoon, että jo sen vuoksi kannattaa tulla paikalle.

Lisätietoja Elämyspuistosta löytyy osoitteista

www.kadonnutkaupunki.net

ja

http://www.turku2011.fi/kadonnut-kaupunki-esittaa-elamyspuisto-turku-2011

Elämyspuiston klubit ovat laittomista reiveistä innoituksensa hakeva bilepommi, joissa Berliinin UG-klubien sensuaalisuus naitetaan 70-luvun New Yorkin klubien friikkailuun ja molemmat pajautetaan suoraan 2200 -luvun hulluuteen. Vähintään.

Vapaa pääsy.