KAUPPAYHTIÖN PÄÄSIÄISPLÄJÄYS 2011

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Kahvila Kauppayhtiö, Rovaniemi  
breaks, chill, disco, drum'n'bass, house, oldskool, techno, urban

BIGA RANE, RISUBO, PHYSICS & GOOD'N'NASTY ALLSTAR DJS

Kiirastorstaina ja lankalauantaina Kauppayhtiöllä tanssataan!

Alakerran klubilla reivataan Goodshit-tyyleillä, kahtena iltana ja kuudetta pääsiäistä putkeen. Tässä läpät DJ:stä.

Biga Rane, herra joka "toi junkan Rolloon". Ne, jotka muistavat Flow-klubin legendaariset junkkailtamat tietävät mitä tuleman pitää. Ranehan on myös oldskool-breakbeat konossööri ja nykyään tunnetaan Helsingin piireissä myös lempinimellä WOBLERONE (ei tarvi varmaan arvata mistä nimi on tullut).

Risubo puolestaan hoitaa diskot, houset, stepit ja kaikki muut mahtavat grebatyylit. Sekamusaa parhaimmillaan: Tensnake, Ducksauce, Chromeo, Azari & III, Uusi Fantasia, Joy O, Breakage, The Count & Sinden, Katy B, Zinc, Heavyfeet, Diplo... jne jne jne, kyllä te tiiätte, meininki siis POKS!

Physics on todellinen junkan moniottelija. Mies kiertää ahkerasti keikoilla ympäri Suomea ja Eurooppaa ja on vääntänyt omaa saundia jo toistakymmentä vuotta. Julkaisuja on kertynyt mm. Metalheadziltä, Fokuzelta ja omalta lafkalta Midnight Sun Recordsilta. Repertuaarista löytyy myös oma musakauppa Digital Tunes, radioshow Bassolla ja semisäännöllinen klubi-ilta Beatniks. Nyt siis ensimmäistä kertaa Rovaniemellä. Ei kannata missata!

http://klubitus.org/musiikki.php?id=7430



Yläkerrassa puolestaan maallinen musiikkikerho & hupitoimikunta Good'n'Nasty toivottaa kaikki tervetulleeksi puhdistautumaan. Heidän tarkoituksenaan on tuottaa organisoitua ääntä ja miksata kappaleita peräperään siten, että ne jatkuvat saumattomasti ja tuottavat kuulijalleen miellyttävän kokemuksen. Laatutietoisella äänilevymusiikilla he pyrkivät poistamaan pahansuovat henkiolennot pihapiiristä.

Kappaleita soitetaan myös ilman säestystä ja mustiin pukeutuneina. Spotify-soittolista: http://bit.ly/gF8aBy

Torstai 21.4. ja lauantai 23.4.
Kahvila Kauppayhtiö, Valtakatu 24, Rovaniemi
Klo 21-04
Liput: 5€ sis. narikka

Favorites 1