Smoldering City presents Fuusiå

  From until   Age limit: 18  
Turun Klubi (live), Turku   Show map  
disco, experimental, house, oldskool, techno, urban

Acid Symphony Orchestra, BMMB, Beatfanatic + many more

Toista kertaa järjestettävä Fuusiå toteutetaan yhteistyössä Turku 2011 -säätiön sekä Turun Kulttuurikamarin, Klubin, kanssa. Klubin kaikki kolme kerrosta ovat käytössä ja tarjoavat juhlakansalle oivan kattauksen erittäin harvoin Suomessa nähtäviä kokoonpanoja. Toisena kantavana voimana on visuaalinen tarjoilu, jossa vierailijan on hyvä kylpeä.

Tapahtuman ennakkolipunmyynti on startannut ja oman piletin voit käydä poistamassa Tiketin sivuilta. Voit myös varmistaa iltasi onnistumisen hankkimalla itsellesi ja just sille omalle Matille tai Maijalle VIP-paketin. http://www.tiketti.fi/tapahtuma/11607

Ai mitä tääl siis oikeesti on? Acid Symphony Orchestra on Jori Hulkkosen luotsaama Roland TB-303 -joukkue, jonka jäsenet ovat kansainvälisesti tunnettuja musiikillisia visionäärejä. Beatfanatic on diskon suurlähettiläs, joka on Traveller Recordsin luotsaamassa Kojak Giant Soundsissa - ja monessa muussa - mukana. BMMB, jaahas, mitäs mittää. Kokoonpanon takaa paljastuu Mesak, Randy Barracuda sekä Michael Black Electro. Nuff said! Osallistu rähinään Facebookissa http://www.facebook.com/event.php?eid=185682584802453 Viralliset kotisivut tulee tulilta näinä päivinä.

Liput ennakkoon 10€, ovelta 15€.

Perjantaina ennakkoreivii, speksit http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=21651