POPSICKLE w/ LADY CHANN (UK)

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=160738167314574  
Bar Becksu, Oulu  
house, urban

LADY CHANN (UK) live / Dj Famous Eno (UK)/ Rekku K live/ Djs Somepoe, Jaydat & Illyana

Kesälomille lähdetään tänä vuonna kansainvälisissä merkeissä kun Popsicklen vieraaksi saapuu UK-dancehallin kuningatar Lady Chann!! Suomessa ensimmäistä kertaa esiintyvän, huimassa nousussa olevan Channin dancehall-, electro-, ukfunky- ja dubstep-vaikutteita yhdistelevä setti kuumentaa taatusti Becksun tanssilattian. Alkulämmittelyt tehdään myös erityisen huolella oululaisen gangstateknoartisti REKKU K:n tiukkaan biittiin!
Levareitten takana viihdyttävät dj:t FAMOUS ENO (UK), SOMEPOE (Fire In The City), JAYDAT (Live!Styles/Children Of Boom/Weekend Massive) ja Popsickle-deejii ILLYANA.


LADY CHANN

Lady Channin - jota tituleerataan uk-dancehallin kuningattareksi ja brittien kovimmaksi nais-mc:ksi - hittilista on jo mittava vaikka neito vasta valmistelee debyyttialbumiaan. Lontoossa syntyneen, isänsä puolelta jamaikalaisen Channin musiikilliset juuret ovat reggaessa ja dancehallissa, ja hän onkin brittiläisen dancehall-kollektiivi Suncyclen perustajajäseniä. Viime vuosien vedot ovat kuitenkin todistaneet että Chann ei ole yhden genren - eikä todellakaan yhden hitin – mc. Chann räppää ja laulaa sekä dancehall-, uk funky-, elektro- että dubstep-taustoihin, sekoitellen flow'ssaan dancehall- ja r'n'b-vaikutteita. Vaikuttavaan kollaboraatiolistaan kuuluvat mm. Warrior One, South Rakkas Crew, Sticky, Toddla T, Doorly, Buraka Som Sistema, Jessie J, KillaQueenz, Beenie Man, Maxsta, Serocee, J2K...

Viimeistään Stickyn tuottama ”Sticky Situation”-hitti vuodelta 2009 ja Toddla T:n remix samaisesta biisistä nostivat Channin staraksi yli genrerajojen. KillaQueenz & South Rakkas Crew ft. Lady Chann - "Double Up" ja Warrior One - "King Riddim" ft Lady Chann ovat myös nousseet universaaleiksi klubihiteiksi. 2011 nainen on julkaissut jo kaksi sinkkua: Stickyn ja Glamma Kidin kanssa tehty ”Informer” on tiukkaa tanssihallia ja Mojamin tuottama elektro-dancehall-hitti ”Treble To Your Bass” on saanut seurakseen Marcus Nastyn tummasävyisen remiksin.

Viime kuukausina Chann on keikkaillut grime/rap-stara Kanon lämppärinä tämän brittikiertueella. Parhaillaan neito valmistelee jo etukäteen läpimurroksi veikattua debyyttialbumiaan, jonka tuottajavieraiksi on varmistettu vaatimattomasti ainakin dubstepnimet Skream, Benga ja Doorly sekä aiempi yhteistyökumppani Toddla T.

2010 julkaistu, South Rakkas Crew:n miksaama ”Dun Sem Season” -mixtape tiivistää naisen kyvyt puolituntiseen 100% tiukkaan ja ennakkoluulottomaan pakettiin. Lataa miksaus ILMAISEKSI täältä->
http://blogspot.us1.list-manage.com/subscribe?u=3e3f93272f81bf80b5553b02e&id=ea94c5b67d


Dj FAMOUS ENO (UK)

Lady Channin dj:nä toimiva Famous Eno vetää bileissä oman dj-settinsä ennen Channin lavalle astumista. Irlantilainen Eno tunnettiin vielä muutamia vuosia sitten Dublinin ykkösdeejiinä, ja Lontooseen muuttamisensa jälkeen hän ei todellakaan ole hiljentänyt tahtia. Eno on vaikuttanut myös jo edellä mainitussa Warrior One:ssa, jonka krediitteihin kuuluu muun muassa elektro-dancehall-hitti ”Bad Like Jimmy Cliff”, em. kollaboraatiot Ladyn Channin kanssa sekä lukuisia remiksejä eri artisteille.REKKU K

Oulun pätevin gangstateknoartisti ja musiikillinen monilahjakkuus Rekku K nousee taas lavalle lähes vuoden tauon jälkeen, uusin biisein - ja vanhoin kujein? Varmaa on että Rekun gangstaraphardcorescifighettotech (..ja lista jatkuu!) -setti saa korvat punoittamaan ja takapuolet heilumaan! Put Yo' Hood Up and dance!

http://www.myspace.com/rekkukoira