POP UP avajaiset

  From until   Age limit: 18  
YK, Helsinki

SHINE 2009 LIVE
+ DJ:t Antti H & Harvest vierainaan Kiippari-Kalle (Indian Summer), Pauliina Siniauer (Radio Helsinki)

POP UP -AVAJAISET: SHINE 2009
+ DJ:t Antti H & Harvest vierainaan Kiippari-Kalle (Indian Summer), Pauliina Siniauer (Radio Helsinki)

ovet: 22.30
showtime: 23.30
...liput: 5 euroa
ennakot Tiketistä: http://www.tiketti.fi/tapahtuma/11518

Club YK:n live-illat siirtyvät torstailta perjantaille, kun uusi POP UP -klubi saa alkunsa 8. huhtikuuta. Illan live-esiintyjänä on Shine 2009, joka on viime aikoina noussut seuratuimpien uusien kotimaisten yhtyeiden joukkoon niin meillä kuin muuallakin. Keikan alla julkaisunsa saa Shine 2009:n uusi single, jolla yllätysvisiitin tekee 1980-90 -lukujen mittavasta laulajan-urastaan sekä American Idolsin tuomaristosta tuttu yhdysvaltalainen pop-ikoni Paula Abdul.

Shine 2009:n kuulasta ja komeaan visuaalisuuteen taipuvaa elektropop-soundia on kuultu viime aikoina Suomessa sekä myös mm. Japanissa, Isossa-Britanniassa, Ruotsissa ja Oslon arvostetussa by:Larm-showcasessa, jossa kaksikko saikin mainion vastaanoton. Kriitikkorintamalla Shine 2009:n ovat ottaneet omakseen Pitchforkin, Vicen ja Uncutin kaltaiset seuratut mediat.

POP UP -klubin levymusiikista vastaavat DJ:t Antti H ja Harvest vieraineen. Antti H pyörittää tällä hetkellä myös Hang The DJ -klubiaan Kuudennella Linjalla, Harvest taas on helsinkiläisille tuttu muun muassa Tavastian Lauantaidiskosta. Klubin DJ-annin pääpaino tulee olemaan tanssittavassa indie-, pop-, ja rockmusiikissa. POP UP -illoissa DJ:t aloittavat soittamisen aina livekeikkojen jälkeen, ja bileet jatkuvat joka perjantaina neljään asti. Avajaisillan DJ-vieraina nähdään Radio Helsingin Pauliina Siniauer ja Indian Summer -kollektiiviin kuuluva Kiippari-Kalle.

Club YK on muuttunut vastikään tilallisesti, kun yläkerrän pääsali on kokenut mittavan remontin, jossa kapasiteettia ja näkyvyyttä lavalle parannettiin.

Tervetuloa avajaisiin!

PS. Alkuillasta klo 21.00 - 22.30 pidetään kutsuvierastilaisuus. Luvassa on juhlahumua mm. ilmaisen tarjoilun muodossa. Avec-kutsuja on saatavilla maanantaista 4.4. lähtien seuraavista kaupoista: Carlings (Kamppi & Forum), Stupido, Weekday.