KONEHUONE round 3

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Club 96, Kajaani  
breaks, drum'n'bass, house, trance

96's Finest

BASS HEAVY ACTION STRIKES AGAIN!

96's Finest
8.4.2011. klo 22-04
Club 96
K-18
5€

housea
trancea
breiksiä
dubsteppiä
drum n' bassia
+ mahdollisia ylläreitä!

KONEHUONE ON TÄÄLLÄ JÄLLEEN KERRAN! Viime syksyn illat lähtivät täysin lapasesta, pelkkää hulluutta kympistä puoli neljään, ja nyt jatketaan samalla tutulla meiningillä!

Konehuoneen idea on monelle jo tuttu: kerhon omat DJ:t soittavat klubimusaa laidasta laitaan. Versioita vanhoista klassikoista + kokonaan uutta, freesiä materiaalia klubiskenen kärkinimiltä ja nousevilta tähdiltä! Tarkoituksena päästää irti radiosoittolistoista, ja näyttää, että hyvää tanssimusiikkia löytyy PALJON niiden ulkopuoleltakin! Aikaisempien iltojen aikana on kuultu musiikkia mm. seuraavilta artisteilta: Rusko, Wolfgang Gartner, Skrillex, Deadmau5, Something Good, Above & Beyond, Gareth Emery, Noisia, Pendulum, Flux Pavilion, L.A.O.S, Danny Byrd, Netsky... - listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ei kannata jättää välistä!

Paikalle tuodaan taas edellisiltä kerroilta tuttu, nyt entistä paremmaksi viritetty KONEHUONE SOUNDSYSTEM - 96:n tanssilattiaa terästetään lisä-äänentoistolla, jotta potkii dubstepitkin TÄYSIÄ - lahkeet TULEE lepattamaan basson tahdissa! Lisävalaistusta on myös luvassa, ja mikäli jollain on fiksaatio savuun, sitä on nyt luvassa ISOSTI! Erään legendaarisen suomiklubin slogania lainaten: ”dance like no one’s watching...”

Mukana menossa myös viime kerralla loistavan vastaanoton saaneet valotikut, jotka toivat mahtavaa loistetta ja nostalgista fiilistä 96:n tanssilattialle. "Rave like it's 1999!"

Tuttuun tapaan alkuillasta saapuville tarjolla loistavan musiikin lisäksi pientä naposteltavaa nestetankkauksen lomassa – saavu siis ajoissa!

Tanssikengät jalkaan ja menoksi!

FB-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=106294189450329

Favorites 3