Metsät by Syn4ps3, Triopsy & Equinox

  From until   www.facebook.com/…?eid=102408533184419  
Helsinki  
psy

Azar, Nebula Meltdown & Korento,Miazu & Polly,Djane J7 (aka Indira),Puistokemisti,Zen Agentti,Dj Gora & Velopsytractor,Cosmic Delusion,Anonym & Janis Petke, Cini

Alkaa taas olla se aika vuodesta kun sielu halajaa metsän siimekseen kokoyön kestäviin karkeloihin.
Tästä syystä Syn4p3, Triopsy ja Equinox järjestävät yhteistuumin teille ihka-aidot suomalaiset metsäkinkerit! Eli tiukkaa stygee ja liekehtiviä tyyppejä luvassa koko yön!
kaks sanaa: ÄLÄ MISSAA!


Soittamassa tavataan:
21-22 Dj Gora & Velopsytractor
22-23 Zen Agentti
23-00 Djane J7 (aka Indira)
00-01 Puistokemisti
01-02 Azar
02-03 Miazu & Polly
03-04 Triopsy Allstars
04-05 Cosmic Delusion
05-06 Yoda (aka Iona)
06-07 Korento & Nebula Meltdown
07-08 GumbuMambo
08-09 Cini


Decoista vastaa: Triopsy
Soundin tarjoaa: Equinox


Muutamia tarkkaan harkittuja pointteja jotka kannattaa muistaa:

- Käytös: ehkä tärkein pointti muistaa ja siksi ensimmäisenä listalla, eli koska meitä näyttää olevan tulossa paikalle aikalailla ni muistakaa nyt hyvät ihmiset olla kilttejä toisillenne ettei ainakaan minkään painimatsien takia tarvitse bileitä lopettaa.

- Kuosi: eli pössis, eli olotila on syytä pitää kohtuullisena ettei mene omat ja muitten kekkerit pilalle liian sekoilun takia.

- Vesi: 60-70% ihmiskehosta on vettä ja öinen hihhulointi voi käydä voimille jos unohtaa tankata ihan sitä perus H2O:ta, eli muistakaa lapsoset ottaa ne vesipullot matkaan!

- Kolehti: varatkaa muutama euro mukaan kolehtia ja mehukojua varten.

- Lasipullot: ÄLÄ ota niitä mukaan!! lasinsirut jalanpohjissa ei ilahduta ketään.

- Roskat: mestoille asennetaan jättäreitä sillä pyrkimyksellä että vähän huonommassakin valossa ne löytyis, eli muistakaa käyttää niitä ni on meillä kaikilla sitte kivempaa ku ei tarvi paskassa kahlata. Sitäpaitsi luonto kiittää luonnonystävää.

- Hyttyset: nuo suomen kesän pikku nilkit, niitä on, Deal with it!

- Paikka: Lampi, Hipit tietää.


HUOMIO: Koska lakiteknisistä syistä emme myy lippuja toivon että jokainen teistä ymmärtää ettei tapahtuman järjestäminen ole täysin ilmaista, tästä syystä saapuessanne paikalle teiltä tullaan pyytämään vapaaehtoista kannatusmaksua eli jotain 3-5e väliltä/henkilö. Saa toki tukea isomminkin jos haluaa eikä ketään tulla käännyttämään paikalta rahanpuutteen vuoksi, toivoisin kuitenkin että tukisitte meitä tässä jotta vastaavien tapahtumien järjestäminen onnistuisi myös tulevaisuudessa. kiitos ja metsässä nähdään ;)