IYAZ "Replay" Live! with MIKAEL GABRIEL and more

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=102804789798271  
The Circus, Helsinki  
breaks, disco, house, techno, urban

IYAZ (VGB), MIKAEL GABRIEL, TASTE, RAHIM, SPINNY, NORLAN, NESTAR, HANNA, NICK THA DEEJAY, PUSSYTIVE, SINI EL SABOTAGE

R&B-sensaatio IYAZ saapuu konsertoimaan Helsingin The Circukseen lauantaina 5.3.2011. Tämä on IYAZ:in odotettu ensimmäinen Suomen vierailu. * https://www.facebook.com/iyaz

Karibianmereltä, Brittiläisiltä Neitsytsaarilta kotoisin oleva laulaja nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2009 liittouduttuaan poptähti Sean Kingstonin ja supertuottaja JR Rotemin kanssa. Kappale "Replay" julkaistiin pamauksella myyden kolme kertaa platinaa Yhdysvalloissa ja valloittaen listakärjen monessa eri maassa (mm Usa:n ja Brittien virallisen singlelistan #1), eikä kukaan voinut välttyä kuulemasta sitä radiossa. 1987 syntynyt IYAZ on lahjakas biisinkirjoittaja ja kertoo tekevänsä musiikkia erityisesti tytöille. 2010 esikoisalbuminsa julkaissut Yiaz asustaa nykyään Floridassa ja hänen omaperäinen äänensä on yhä tutumpi muiden urbaanin musiikin suurnimien joukossa valtameren tuolla puolen.

Lauantai 5.3. The Circuksessa on koko illan elämys, joka huipentuu IYAZ:in livekeikkaan. Lavalla nähdään täyspitkän keikan muodossa esiintymässä myös kovassa nosteessa oleva räppäri Mikael Gabriel, jonka uusi albumi "Pohjosen Poika" julkaistiin tammikuussa. Albumi on keikkunut myynti ja soittolistojen kärkipäässä.

Kahdella eri stagella tapahtuva, musiikillisesti rikas tapahtuma on sitä myös visuaalisesti. Tapahtumassa videovisuaalit sekä tanssiesityksiä pääareenalla. Oman mausteensa kahdella tanssilattialla antavat urbaanin, reggaen ja dancehallin kärkikastiin kuuluvat tiskijukat Taste, Rahim, Nestar, Norlan ja monet muut.

Ennakot uskomattomaan 10€ (+Tiketin välitysmaksut) hintaan www.tiketti.fi

Nopeimmille kahden ensimmäisen tunnin aikana ilmainen booli ja pikkusnacks tarjoilu!

ESIINTYJÄT KAHDELLA TANSSILATTIALLA

IYAZ (Live on stage)
MIKAEL GABRIEL LIVE!

RAHIM
TASTE
NORLAN aka MISIONARIO
SPINNY
NESTAR
NICK THA DEEJAY
HANNA

Favorites 1