Harder.fi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://harder.fi  
Ravintola Aleksandria, Helsinki   Show map  
hard

xl8r, Jka, Syntse, Tornadoz, Xelfer, J-Mx, JNKS, Efialtes

Harder.fi näyttäytyy jälleen Helsingissä tutulla laajalla kattauksella kovempaa konemusiikkia. Soittajat Helsingistä, Tampereelta ja Turusta takaavat, että tanssijalka tulee nousemaan ja meno tulee pysymään energisenä alkuminuuteista viimeisiin biitteihin. Paikkana toimii Ravintola Aleksandria Katajanokalla, joka viimeaikoina on noussut varteenotettavaksi biletyspaikaksi konemusiikin ystäville laajalla kattauksellaan eri tapahtumia.

Vierailevina DJ:nä paikalle saapuu kolme kotimaista nuoremman polven kovaa nimeä:

JNKS

JNKS ei esittelyjä kaipaa. Mies tunnetaan niin happy hardcoren kuin drum’n’bassin saralla ympäri Suomen teknisistä taidoistaan ja uskomattoman energisistä seteistään. Vaikka ikää miehelle ei ole kertynyt vasta kuin 22-vuotta, on takana jo pitkä ura kotimaisen konemusiikin parissa.

J-Mx

Tamperelainen J-Mx nousi suuren yleisön tietoisuuteen pari kesää sitten Harder.fi:n tapahtumien kautta. Tämä Koneradion riveissä vaikuttava nuori lupaus tunnetaan varsin persoonallisesta otteestaan japanilaisen freeformin saralla. J-Mx:n kanssa nähdään Harder.fi:n riveistä Xelfer.

Efialtes

23-vuotias Efialtes tunnetaan Distortion-kollektiivin yhtenä perustajana sekä aktiivisena jäsenenä. Tyyliltään mies soittaa early hardstyleä/hardstyleä (yleensä italialaista, melodista ja mahtipontista, mutta saattaa välillä taipua synkemmänkin puolelle). Efialtes nähdään tällä kertaa soittamassa yhdessä Syntsen kanssa.