FERTILITY FRIENDMEETING 8

  From until   Tickets 15€   Age limit: 18   www.elixiria.fi/…/viewtopic.php?t=13464  
Tikkurilantie 36 @ Vernissa  
breaks, chill, disco, experimental, psy, trance

Kagetora ( Global Dat Mafia , 6D Soundz , JAPAN )
Tim Thick & Härski ( Exogenic Records , 6 - Dimension Soundz )
Pavel Svimba ( Hippie Killer Productions )
Huopatossu Mononen ( Freakdance Records )
Calamar Audio ( Antiscarp Records )
D.D.A. ( Adama Records , 6-Dimension Soundz )
Oikeusjyvä ( Riitta Records , Hippie Killer Productions )
Korpisoturi back to back Zen Agent early in da night ( Open Minds Collective )

SKOBET VAIHDETTU VIELÄ PAREMPAAN COMPOON!!!!! VOIN SANOO ET NYT VERNISSALLA SITTEN JYTISEE NIIN ETTÄ NE LAHKEET LEPATTAA OIKEEST!

TURBOSOUND & BARELY LEGAL SOUND SYSTEM !!!!!!!! ( plus jos jaksetaan vielä se electrovoicekin vielä lisäks... menee jo älyttömäks.. )


THANKS VELMU Ry!!!

Spinning%2BShape.gif



Juhlat ovat kohta tulossa, enää ei oo montaa päivää.. Chillout tulee! Hosted By: Leevi etc... Perinteisesti pennittömänä järkätään ja toivotaan että moni tulisi paikalle kun kerran tälläinen mahdollisuus nyt Vernissalla on, vaikka kiireessä syntyykin taso tulee olemaan ihan ok. Vexi saapuu Flowers Of Lifen taiteiden kanssa, intiassa oleva ystävämme on hengessä mukana color laserilla ja muilla valoilla, yms.. muut valonvuokraus ystäväisemme, monet artistit, työntekijät ja dekottajat. Hieno homma!!!! Nöyrin kiitos ja kumarrus myös asianosaisille jotka auttavat juhlien toteutuksessa!!!! Pyrimme noutamaan kierrätyskeskukselta jotain patjoja tms.. jotain missä voi istuu pehmeesti 2krs. chillout tilaan. Iso kiitos myös tässä välissä myös muiden levy-yhtiöiden ohella, Kiitos Antiscarp Records:lle / Calamar Audio:lle tapahtuman toteutuksen auttamisessa. どうもありがとう, どうもありがとうございます, どうもありがとうございました, どうもすみませんでした 友人!!!!!!!!!

Tulkaahan juhlijat ajoissa paikalle, se o yksi hartain toive, line up o ihan tukossa ja soitto alkaa heti kun laitteet on kytketty kiinni. TURBOSOUND & BARELY LEGAL SOUND SYSTEM !!!!!!!! ( Electrovoicet vaihtu parempaan ellei kytketä niitäkin vielä lisäks kiinni.. )

Pääsalin dekotus on FLOWERS OF LIFE!

Dj´s & Live :

Kagetora ( Global Dat Mafia , 6D Soundz , JAPAN )
Tim Thick & Härski ( Exogenic Records , 6 - Dimension Soundz )
Pavel Svimba ( Hippie Killer Productions )
Huopatossu Mononen ( Freakdance Records )
Calamar Audio ( Antiscarp Records )
D.D.A. ( Adama Records , 6-Dimension Soundz )
Oikeusjyvä ( Riitta Records , Hippie Killer Productions )
Korpisoturi back to back Zen Agent & Jonetzi etc.. early in da night ( Open Minds Collective )

VJ: Metamystik ( myspace.com/vjmetamystik )

Paikanpäällä TURBOSOUND ja BARELY LEGAL SOUND SYSTEM COMPO!!!!!!!!

Extraamme valoi ja decoista vastaa ainakin Vesa Peltonen, Jani Rytkönen, Jandroy, Lazy Orange, Mielenkielen viirit, etc..

Tervetuloa taas kerran rakkaat ystäväiset Diskoon!!!!!!!

Kolehdiksi tulee n.15e narikan kans, tosin ennen 21.00 pääsee edullisemmin!!!!

Produced by: Velmu Ry & Open Minds Collective & Ultra Mixed Humans

Perinteistä oon yrittänyt siksi pitää kiinni Teidän takia!!!!! Välil o ollut pienempääkin juhlaa ja eripaikoissa ( 2 vuotena ) nyt mennää taas vanhassa tutussa paikassa ja ollaan hemmetin iloisia siitä, kulttuurimme on huomataan ja arvostetaan meitäkin, kiitos vielä Velmu Ry.

- LOVE, PEACE, UNITY, SEX, RESPECT, FERTILITY & LOVE -

PS. Saimme infoa TÄNÄÄN VANTAAN KULTTUURITOIMESTA TAI KÄSKYN ETTÄ JUHLAT PITÄIS LOPETTAA 02.00 YRITÄMME VIELÄ HAKEA JATKO-AIKAA MUTTA MIKÄLI EI MENE LÄPI EI VOI MITÄÄN. KÄSKY OLI AIKA KOVA KUULEMMA VERNISSAN HENKILÖKUNNASTA RIIPPUMATTA.

JOS JOKU KEKSII KIVAN JATKOPAIKAN HALVALLA VUOKRALLE läheltä yön yli niin olemme kiinnostuneita. Järjestäisimme jatkot ja Vernissan lipulla pääsisi ilmatteeksi sisälle jatkoille.

Parhaani teemme, yllätyksiä tulee vain puun takaa.

BILEITÄ ei peruta joka tapauksessa tulkaahan ajoissa päivä diskoon... parhaat Saundit kehissä ja jos ei muuta paikkaa illan jälkeen, niin aina peruskippolaan voi mennä parille lähimaastoon ennen kuin lähtee minne lähteekään omille jatkoille.