RUOSKA - RETURN OF THE HAMMER

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Ravintola Aleksandria , Helsinki  
hard

NEON (Säde), JNKS (Finrg, K1), FIERCE,
IRONRAVER (K1, Ruoska), GALRAV (Fury), THERAPIST (Distortion), PUISTOKEMISTI

TAPAHTUMAPAIKKA: RAVINTOLA ALEKSANDRIA KATAJANOKANLAITURI 5 HELSINKI
KELLO: 21.00-04.00
IKÄRAJA: 18
HINTA: 5e +bf


SOITTOAJAT


21.00-22.00 Puistokemisti
22.00-23.00 Galrav
23.00-00.00 Fierce
00.00-00.30 Jnks vs Ironraver
00.30-01.30 Jnks
01.30-02.30 Therapist
02.30-03.30 NeonÄÄNI:

AUDIODRIVE OY

VALOT:

AUDIODRIVE OY, TOURTEK OY

LJOCKEY:

TERO


ARTISTIT:


NEON

29811_m5cLiAin.jpg

JNKS

52057_rC4W3BSD.jpg

Olli Riiho alias Jnks [FINRG, Hybridize, K1, QMTK DSGN, PaineRecors, S|DEFFECT] was born 1988 in Kerava, Finland and is currently living in Riihimäki. He started listening to electronic music already at the age of 10. Through listening to some mainstream eurodance he discovered one of Proteus’ mixtapes, which made a great influence on the young boy and eventually took him into the faster & harder edge of electronic dance-music.
After a few months of getting familiar with different genres he accidentally came across a track called “Angel Eyes” by Brisk&Ham. As a happy and energetic person, 175BPM Happy Hardcore was tailor-made for him!
Main criterions for Jnks’ sets are fast tempo, catchy melodies, driving pace, aggressive mixing and an energetic stage show. If he is not behind decks, Jnks can be found on the dance floor raving like a maniac!
Nowadays Jnks is part of the infamous FINRG artist roster and is moving on to producing some tracks of his own. He also plays some techy Drum ‘n’ Bass under alias Rhino.

GALRAV

30871_Kq3c9jtY.jpg

Galrav on BC Promotionsin perustajajäsen, ja sitä kautta hän pyörittää myös nopeasti maineeseen noussutta Club Furya yhdessä Dj Surrealin ja Orfeuksen kanssa.

Galrav tarina on perinteinen, sillä hän alkoi käymään tapahtumissa 16-vuotiaana. DJ:t eivät soittaneet aina täysin hänen diggaamaansa musiikkia, jonka vuoksi päättäväinen mies tarttui itse puikkoihin..

Soittoura käynnistyi vuoden 2003 aikana, mutta hyvin pian tuore DJ oli noussut eturivin artistiksi. "Ura lähti jotenkin hirveen vauhdikkaasti. Yht´äkkiä oli hirveesti keikkoja ja samalla tuli aloitettua itse tapahtumien järkkäily (Fury). Jotenkin koin, että mulla olisi paljon annettavaa myös bileiden järkkäämisen puolella ja sitten tehtiinkin jo ensimmäisiä bileitä Kaapelille!", Galrav hehkuttaa. Hän on soittanut kaikkien Suomen nimekkäimpien artistien rinnalla, kuten: Proteus, Orkidea, Eliot Ness, Miika Kuisma, Muffler, Alek Száhala, Rx ja Carbon Based - sekä mm. näiden ulkomaalaisten huippujen kanssa: Dark By Design, Dj X Lab4, Technikal, Dj SS, The Thrillseekers, Solarstone, Anne Savage, Iridium ja Matt Hardwick.

Mies pitää Furya elämäntyönään, mutta Furyn menestys ei ole tullut ilmaiseksi. Se on vaatinut rankkaa työtä, mutta energinen porukka on tehnyt sen aina hyvällä meiningillä. Galravin setit koostuvat normaalista monista hard-dancen alagenreistä. Miehelle tuttua on kehittää jokainen setti hitaammasta rankaksi loppua kohden.

Nykyisin Galrav mieluiten soittelee uudempaa hardhousea electro vivahteilla sekoitettuna melodiseen hardtranceen ja sitä kautta jopa freeformiin! Mies kertoo lempiartistejansa olevan: Epyx & Cyrez, BK, Anne Savage, Lab-4, Dark By Design ja Epilim.

Uransa aikana mies on soittanut mm. Tallinnassa, Laserpointissa, Säteissä sekä FINRG:n tapahtumissa.

Bio kasattu Enonsaari Festivaali 2009 haastattelusta sekä Galravin omista mietteistä.

THERAPIST
45448_8pTnuxiE.jpg

FIERCE

IRONRAVER