BUJASHAKA BLACK SERIES presents : Black Babylon Circus

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
Tivoli, KOTKA  
breaks, chill, drum'n'bass, industrial, techno, urban

Muffler vs. Genki feat. Mc Reefer
Ruger Hauer
Supertyyli
Joose Keskitalo & Kolmas Maailmanpalo
Individual
Pekko Haimi
Ceemon & Hege
Adam Kadmon

babylon_discotek_tosipien.jpg

===============================================
BUJASHAKA BLACK SERIES presents: Black Babylon Circus!
===============================================

Aika harmonialle ja kauneudelle on ohi. Bujashaka on kääntänyt selkänsä auringonpaistelle ja suunnannut Tivolin pimeisiin holveihin, järjen sumentavien bassorytmien ja psykedelisien valotrippien sekaan. Sanat kertovat menetyksestä ja taistelusta. Esiintyjien otsalla kimaltelevat luomisen tuskan suolaiset hikipisarat ja tanssilattioilla, joiden reunoilla tutkivat silmät killuvat pimeydessä, ihmiset ovat rytmin, juoman ja lihan himon vallassa. Bujashaka on tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa. Uusi Baabelin torni rakennetaan ihmismieliin, Marduk-jumalan kunniaksi, ja tämä yöklubi saa olla uusi Esagila. Tänä yönä torni rakennetaan ja hajautettu kansa on taas yhtä riivavassa rytmissä. Ja kieli ihmisten on taas yhteinen, musiikin kieli.

Ravintola Tivoli
5.2.2011
21:00 – 04:00
Liput KEKY-kortilla 6€/8€ kortitta.
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman

Ennakkoliput tottakai Pomp divarista maanantaista (17.1.) eteenpäin.

Samasta osoitteesta voit myös ostaa vuoden 2011 KEKY-kortin jolla tuet Bujashakan toimintaa sekä pääset Bujashakaan halvemmalla sisään sekä muita erinäisiä etuja.

Myynnissä on myös rajoitettu erä Bujashaka survival pakkauksia hintaan 25e. Pakkaukseen kuuluu musta Bujashaka t-paita, ennakkolippu helmikuun tapahtumaan sekä vuoden 2011 KEKY-jäsenyys.


LINE UP AND ARENAS


URBAN DEATH SQUAD LOUNGE:

Ceemon & Hege
Pekko Haimi
Adam Kadmon

BLACK BABYLON DISCO:

Muffler vs. Genki feat. Mc Reefer
Supertyyli
Individual

BLACK BABYLON LIVE:

Ruger Hauer
Joose Keskitalo & Kolmas Maailmanpalo
Ceemon & Hege
Adam KadmonRUGER HAUER

rugerhauer_pien.jpg

Ruger Hauer on helsinkiläinen rap-yhtye, jonka muodostavat Paperi T, Pyhimys sekä Tommishock.
Ajatus tyyliltään kolmen hyvin erilaisen MC:n ja yhden tuottajan yhteislevystä syntyi miltei puolivahingossa vuoden 2008 keväällä. Tommi ja Huge olivat olleet jo vahvasti mukana Pyhimyksen Tulva - levyn jälkituotannossa ja keskustelua yhteisestä materiaalista oli käyty. Paprun lähdettyä mukaan puheet konkretisoituivat ja jo ensimmäisissä studiosessioissa albumi sai vankan perustan. Nauhoitukset jatkuivat verkkaisesti, projektin haluttiin toimivan vastapainona artistien normaalisti hektisille työtahdeille, joista etenkin Pyhimys ja Huge L ovat tunnettuja.
Ruger Hauerin ensimmäinen studioalbumi “Se syvenee syksyllä” julkaistiin 24. marraskuuta 2010 Monsp Recordsin kautta. Soundi lehden arvostelu debyyttialbumista:

"Onko tämä jo patologista? Jälleen uusi projekti, jossa vaikuttaa Pyhimys. Tuotannosta vastaa tällä kertaa Huge L ja trion kaksi muuta solistia ovat Paperi T ja Tommishock.

Ottaen huomioon sekä Pyhin että Hugen ulosannin volyymin, taso on tällä hetkellä häkellyttävän kova. Tämä on parasta Hugea hetkeen. Pyhin jutuista Teflon Brothersin uusin oli kotimaisen räpin saralla vuoden ykkönen. Ruger Hauer ei sille paljoa häviä. Ehkä menee jopa ajan myötä hiukan ohi.
Pelle Époque on järkyttävän kova aloitus. Kaksi seuraavaakin ovat karismaattista menoa. Pettävä annostus on kanyemaisine funkpoljentoineen ja sinne päin heitettyine kertseineen sekä epätasaisine säkeineen lievä notkahdus. Jokaiselle jotain pelastaa ja rokkaava Täällä kelpaisi melkein suomirock-klassikoksi. Sekä musiikissa että lyriikassa on havaittavissa Asan kaikuja.

Huomioita kävelystä veden päällä sopisi sille Ceebrolistics-levylle, jota ei koskaan tullut. Vampyyrissa tausta ja lyriikat vahvistavat toisiaan aivan poikkeuksellisella tavalla. Tämä on ehkä levyn vahvin veto: ”Helsinki imee musta illan viimeisen drinkin.” Missä on von Helsing?"


Bujashakaan Ruger Hauer tulee Tommishock ja Pyhimys kokoonpanolla.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ruger_Hauer


MUFFLER VS. GENKI FEAT. MC REEFER

muffler_pien.jpg
genki.jpg
mcreefer.jpg

Useiden räjähtävien back2back -settien tuloksena kaksi pitkän linjan suomalaista drum'n'bass deejiitä päättivät ruveta tutkimaan mahdollisuutta kasata yhteistä settiä, joka esittelisi mahdollisimman kattavasti heille tippuvat tanssimusatyylit. Punaisena lankana kulkee se energia, mikä drum'n'bass -musasta - etenkin siitä rankemmasta sektorista - on aina löytynyt. Nykypäivänä tätä samaa rouheutta ja iskevyyttä löytyy myös dubstepistä, electrohousesta, teknosta ja breakbeatista. Näiden musatyylien yhdistäminen tiukkaan parin tunnin settiin on se haaste mitä deejiit Muffler ja Genki lähtevät taklaamaan ja jota piinkova MC Reefer tukee ankaralla hypetyksellä ja mielettömällä lavakarismalla. Tämä kaksituntinen ei varmasti jätä jengiä kylmäksi, ja uutta näkökulmaa genreihin löytyy varmasti niin tasabiittifiilistelijöille kuin alkuperäisille junglisteillekin.

Muffler vs Genki // Top 15 // 01/2011

01. Noisia - 'Friendly Intentions'
02. PXLFST - 'Fire'
03. The Pixies - 'Where Is My Mind' (Bassnectar RMX)
04. Ajapai - 'Get Down Lay Down'
05. Mob - 'Lifted'
06. Dead Letter Circus - 'Cage' (Vent RMX)
07. Blokhe4d - 'The Way Life Used To Be'
08. Prodigy - 'Voodoo People' (Muffler remix)
09. Liquid Stranger - 'Robot Rox'
10. Camo & Krooked - 'Mind Is Drifting Away VIP'
11. Nero - 'Me & You' (Dirtyphonics remix)
12. Wolfgang Gartner - 'Hook Shot'
13. Demo - 'OD' (Drumstep remix)
14. Deadmau5 - 'Sofi Needs A Ladder' (MosDam RMX)
15. Clouds - 'Liquid'

+ Bonus track: Dj Antention - 'Rapid Fire' (Redial RMX) '!..dont stop til its ova..!'


http://www.myspace.com/djmuffler
http://www.myspace.com/genkisan


JOOSE KESKITALO & KOLMAS MAAILMANPALO

[img]www.bujashaka.net/2011/black/joose_pien.jpg[/img]

Keskitalon musiikki on sekoitus folkkia, bluesia ja synkän hurmahenkistä gospelia. Laulut on rujoja ja herkkiä, ja Joose karismaattinen esiintyjä kuin maailmanlopun saarnamies!

Viime vuoden keikoilta äänitetty levy julkaistiin tuplavinyylinä ja cd:nä tammikuussa. Joose Keskitalo on neljän arvostetun albumin myötä kasvattanut tasaisesti kuulijakuntaansa. Keskitalon viimeisintä albumia "Tule minun luokseni, kulta" (2009) ylistettiin poikkeuksetta ja se sai paljon hyvää huomiota.

www.myspace.com/joosekeskitalo
SUPERTYYLI

[img]www.bujashaka.net/2011/black/supertyyli_pien.jpg[/img]

Kuka Supertyyli on? No hän oli vain skidi joka istui iltaisin radion äärellä kuunnellen myöhäisillan dj-miksauohjelmia, katsellen kopioituja DMC ja ITF nauhoja, säästellen pennejään levysoittimia varten. Ostettuaan ne hän harjoitteli, kunnes kädet vuotivat verta. Nykyään Supertyyli tuottelee, blendaa, tekee edittejä ja orginaalikamaa myös. Dj-vedoissaan hän liikkuu genrerajojen välissä, kuumilla cuteilla, tehden sen tyylillä ja taidolla, ja kuten Lohisoiton Bujashaka todisti Supertyyli on mies joka osaa pitää tanssilattian laavankuumana, tyylikkäänä ja hauskana.

Tai kuten mies itse sanoisi: "I play records with technical skills that make jaws and panties drop."

www.facebook.dj/supertyyli

http://www.mixcrate.com/supertyyli

INDIVIDUAL

[img]www.bujashaka.net/2011/black/individual.jpg[/img]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimessa alkoi soida Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Nelisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja pitkäaikainen unelma alkoi saamaan täyttymyksensä. Hänen soittamaansa teknoa voisi kuvailla synkäksi, monotoniseksi ja metalliseksi, mutta vastapainona soundi on myös groovea, vähäeleistä ja sielukastakin. Ja kyllä, myös progehtavaa. Vaikka musiikillisen ehdottomuuden kausia on aina välillä tullut tielle, on hän yrittänyt aina pitää silmänsä auki eri elektronisen musiikin tyyleille. Se onkin koko tämän kultuurin suuri rikkaus, joka pitää homman mielenkiintoisena.

Tiskijukkaharrastus on vienyt miekkosen Kotkan ja Haminan lisäksi soittamaan Helsinkiin, Lahteen, Lappeenrantaan, sekä Puumalaan. Individual vaikuttaa myös paikallisessa Spacehouse-klubissa, joka tuo kompromissitonta konemusiikkia Kotkaan järjestäen tapahtumia niin maan päällä, kuin allakin.

Tänä iltana Individual jättää rajut sambat kotiin ja soittaa teille setillisen teknon synkempää laitaa.

PEKKO HAIMI

[img]www.bujashaka.net/2011/black/pekkohaimi.jpg[/img]

Pekko Haimi, 23 vuotta. Tuottaja/ Dj ja intohimoinen musiikinharrastaja. Nuoresta iästään huolimatta tämä pieni suuri mies on ehtinyt toimia jo seitsemän vuotta eri tuotantotehtävissä pop/rock, dance ja hiphop-musiikin puolella. Tällä hetkellä Pekko vaikuttaa Helsingissä työskennellen niin Helsinki Recordsin kuin isojen artistien luottomiehen Aku Sinivalonkin studiossa muusikkona ja tuottajana. Pekko on myös yksi tärkeä osanen kotkalaista trancetrio Beach X:ää. Tämä kotimaiselle Finity-labelille levyttävä yhtye on saanut ulos jo monta kovaa klubiraitaa, sekä remiksiä pitäen ennen kaikkea perinteisen trancen lippua ylhäällä.

Deejiinä Pekko Haimi vannoo eniten progressiivisen housen ja tech-housen nimiin, unohtamatta filter- ja discohouse-vaikutteita. Niissä häntä kiehtoo julkaisujen tinkimätön tuotanto, sekä groove, tuo musiikin mystinen sielu ja moottori.


Yhteistyössä:

http://www.kirjapaino.org
http://www.newex.fi
http://www.pyro.fi
http://www.funkyjungle.com
http://www.kotkantivoli.fi