Radio KLF Megaparty: SCOOTER (Ger)

  From until   Tickets 29€   Age limit: 18   www.scootertechno.com/  
Onnela Flamingo, Vantaa  
hard, house, techno, trance

SCOOTER (GER)

K-System (FIN)
DJ Jesus (KLF)
Michael N (KLF)Tapahtuma on loppuunmyyty.

Lippuja voi kysellä Vantaan Onnelan ovelta, jonne lippuja jätetään 98 kpl klo 21 alkaen. Jos tahdot pääsyn, ole ajoissa paikalla! Lippujen hinta ovella on normi ovihinta 35 €.

______________________


Maailman suosituin tanssi- ja technoartisti Scooter (Ger), yli 25 miljonaa levyä myynyt maailmantähti saapuu tekemään ekslusiivisen klubikeikan Suomeen, Vantaan Onnelaan lauantaina 12.2.2011. Mukana seuraa rivi kotimaan tähtiä, lavalla mm K-System, KLF:n DJ Jesus hard setillä, KLF öiden Michael N diipimmällä bilesetillä, sekä 2 muuta kotimaan yllätysnimeä.

HUOM! Maria (I Like It Loud)! Aikataulusta: Scooterin keikka alkaa jo 24:00 josta syystä ravintolan aukeamista on aikaistettu tunnilla (21:00 ->) Ole ehdottomasti ajoissa paikalla!

______________________


Scooter on 90-luvun puolivälissä perustettu yhtye, jonka jäseniin kuuluu H. P. Baxxter, Rick J. Jordan ja Michael Simon, ja joka julkaisi viimeisimmän albuminsa ”Under the Radar Over the Top” viime vuonna. Yhtye kerää stadionkeikoille kiertueillaan vuosittain kasvavasti kymmeniä tuhansia faneja - ja nyt bändi saapuu ensimmäistä kertaa Etelä-Suomeen, pääkaupunkiseudulle Vantaan Onnelaan 12.2.2011.

Miksi Etelä-Suomeen? Miksi vasta nyt?

"Vaikuttaisi että pohjoisen stadionit on kierretty ja Suomen kesäfestarit nähty, ja yhtye on nyt valmis ensimmäiseen täysimittaiseen klubikeikkaan Etelä-Suomessa erityisesti faniensa takia", tiivistää Radio KLF:n toimitusjohtaja Sampsa Luomaniemi.

Scooter on legenda.

On vaikea uskoa että löytyisi tanssimusiikin kuuntelijoita jotka eivät olisi kuulleet kappaleita kuten ”Hyper Hyper”, ”Move Your Ass!”, ”Fire”, ”How Much Is the Fish?”, ”Posse (I Need You On The Floor)”, ”Ramp! (The Logical Song),” “Nessaja,” “Weekend!,” “Maria (I Like It Loud)”..,

”Kyseessä ei todellakaan tule olemaan tavanomainen klubikeikka vaan täysipainotteinen rock’N’roll –tapahtuma klubimusan ystäville, johon jouduimme valitettavasti rajoittamaan yleisömäärää 2700 faniin lavarakennelmien koon takia.”

Scooterin kokoluokasta antaa kuvaa helpoiten keikkakuvaukset (2008-2010) osoitteissa:

_________________________


Huom! Tapahtuma on loppuunmyyty.

Lippuja voi kysellä Vantaan Onnelan ovelta, jonne lippuja jätetään 98 kpl klo 21 alkaen. Jos tahdot pääsyn, ole ajoissa paikalla! Lippujen hinta ovella on normi ovihinta 35 €.

Lisätietoja www.klf.fi | www.scootertechno.com | www.tiketti.fi | www.restel.fi | http://fi.wikipedia.org/wiki/Scooter

_________________________


Ammattimainen videokuvaus Scooterin keikan aikana on sallittua 3 ensimmäisen kappaleen aikana. Valokuvaus on sallittu koko keikan ajan.

_________________________


Järjestäjä: Radio KLF Oy, PL 32, 00701 HELSINKI. Yhteys: [email protected] / puh. 0400 350 500 / Sampsa Luomaniemi

”Ai niin…jo nyt huhut kertovat että bändi on bongattavissa Helsingin yöstä 12.2. keikan jälkeen.”, vinkkaa Luomaniemi. ”Bändin keulahahmo H. P. Baxxter on itse halunnut nähdä Helsingin yöelämän.”

_________________________


DOWNSTAIRS "KLF Dancearea"

21-24 DJ Jesus (KLF)
24-02.30 DJ Ice (FIN)
02.30-03.30 DJ Jesus (KLF)

UPSTAIRS "KLF Hard Dance"

22.00-24.00 K-System (FIN)
24.00.01.00 Scooter (GER)
01.00-02.00 Michael N (KLF)
02.00-03-30 DJ Niki (FIN)

_________________________


Bileiden pääyhteistyökumppani on Glagla -shoes http://glaglashoes.fi/