SLAM IT goes LIVE

  From until   Tickets 9€   Age limit: 18   www.stepahead.fi/…?num=1292867276  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
experimental

Tes La Rok (live)
Clouds (live)
Desto (live)

DJs:
Eppu (Nuspirit)
Sire (Dark Days/Basso Radio)

Vuoden ensimmäiset Slämärit iskee kehiin kolme kivenkovaa live keikkaa! Flow festareilla esiintynyt Tes La Rok heittää ensimmäisen klubi-live keikkansa Folk/indie muusikko Sansan kanssa. Myös Flow festareilla esiintynyt Clouds poppoo tulee uusien ja kokeilevien soundien kanssa. Illan kruunaa Deston debyytti live jossa ei tietokoneita nähdä.

Tämän lisäksi Nuspiritin Eppu heittää ensimmäisen Slam It keikkansa. Dekkejä kontrolloi myös Sire kenen selektio on aina mielenkiintoinen.

tessansakuva.jpg

Tes La Rok feat. Sansa Live

Orgaaninen ja eloton kohtaavat tässä eeppisessä tarinassa kun Tes La Rokin syvät bassot ja futuristiset rytmit kohtaavat Sansan herkän äänen ja kitaran.

clouds.jpg

Clouds Live

Eräs pehmeimmistä luonnonilmiöistä osoittaa todellisen särmänsä livetilanteessa - peloton improvisaatio ja leikkisä kokeilevuus ovat kokoonpanon kantavia voimia. Cloudsin koettuasi et taivasta voi enää koskaan nähdä samalla tapaa.

Destophoto.jpg

Desto Live

Desto soittaa livenä koneita, ei tietokonetta. Livekonsepti on kasattu erilaisten ääntä tuottavien laitteiden ympärille ja tutkii niiden toimintaa ja toimimattomuutta.



14.1.2011
9 Euros
K18
22-04
Kuudeslinja