TechXmas_

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=139657969423352&ref=ts  
Hotel Seurahuone, Kokkola  
house, psy, techno

Tim & Tom, Tremont, Vertical

Reform Sound Systems yllättää teitä jälleen joulupäivänä.
Tech Housea, Technoa ja Psy Trancea suoraan Tampereelta!

TechXmas_

@ Hotel Seurahuone, Kokkola, 25.12.2010, 22-04

Sisäänpääsy 7€ (sis. narikan)


Esiintyjät:


TIM & TOM

Tim & Tom ovat Tuomas Rio ja Jukka Tupamäki, kaksi elektronisen musiikin harrastajaa Hervannasta, Tampereelta. Molemmat ovat olleet mukana elektronisen musiikin skenessä jo pitkään, Tuomas Rio jo vuodesta 1993 lähtien. Elettiin vuotta 2004, kun kaverit tapasivat toisensa ja huomasivat yhteisen kiinnostuksen kohteen musiikissa. Rio ja Tupamäki alkoivat viettää hurjasti aikaa kellaristudiossa soitellen ja muutaman vuoden kuluttua syntyi unelma omien raitojen tuottamisesta. Niinpä he alkoivat hankkia studiotarvikkeita yhdessä ja kertovat astuneensa kokonaan uuteen maailmaan, jossa vain mielikuvitus oli rajana. Molemmilla oli sama intohimo musiikkiin ja live-esiintymiseen. Tuomas ja Jukka viettivät monta unetonta yötä studiossa, päiviä ilman päivänvaloa ja saivat raitoja valmiiksi. Samaan aikaan vinyylien hankkiminen tuli koko ajan hankalammaksi, eikä digitaalinen vallankumouskaan tuntunut heistä huonolta vaihtoehdolta. Se oli kuin piru istumassa olkapäällä, joka käski heitä jättämään analogisen aikakauden taakseen ja sen he tekivät. Rion ja Tupamäen mielestä muutamassa vuodessa koko digitaalinen dj-työskentely on mennyt valovuosia eteenpäin ja kuka tahansa dj voi saada samat raidat MP3-muodossa nettikaupoista. Mutta merkityksellisin asia on se, miten miksata ja remiksata raidat livenä, kertoo Rio ja Tupamäki.

http://www.timntommusic.com/
http://www.facebook.com/timntom


TREMONT

Jo legendaksi muodostunut dj Tremont tuo tuulahduksen Tampereen nykyhetken klubikulttuurista. Yhtenä Futuristics-kollektiivin jäsenenä sekä pitkänlinjan tiskijukkana tämä mies on pitänyt tanssilattiaa liekeissä elektronisen musiikin avulla jo 90-luvun puolivälistä asti. Matkan varrella Tremont on tanssittanut ihmisiä muun muassa raikkaalla trancella, groovaavalla teknolla ja tiukalla hardhouse-tykityksellä. Tällä kertaa mukana levylaukussa on uusimpia tech house- ja teknoralleja maailmalta.

http://www.futuristics.fi/


VERTICAL

Tamperelainen Vertical on pitkänlinjan tuottaja ja suhteellisen tuore dj. Tämä psy-tranceen erikoistunut kybershamaani taikoo levylaukustaan magiaa tihkuvaa, energistä ja tummanpuhuvaa soundia suoraan tanssijoiden tajuntaan. Vertical on osa Tamperelaista Futuristics-kollektiivia sekä tanskalaisen Parvati Recordsin uusimpia artistisignauksia. Suomen klubien ja metsien lisäksi hän on soittanut myös Ranskassa, Venäjällä ja Saksassa.

http://www.futuristics.fi/
http://www.parvati-records.com/Official Reform Sound Systems designer: Jean Nine