Club YK presents VYBRANT FRIDAYS

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   http://clubyk.fi  
Club YK, Helsinki   Show map

MAIN ROOM J-Laini, VG+, Bommitommi, VJ Sellek & Hanks

Kaupungin ahkerimmat tapahtumajärjestäjät J-Laini ja Komposti aloittavat yhteisvoimin uuden kuukausittaisen perjantaiklubin Underground Sound Of Helsingin Club YK'ssa. "Vybrant Fridays"-klubi aloittaa 14.1. vakipaikallaan joka kuun toisena perjantaina.

Uusi klubi tarjoaa musiikillisena valikoimanaan jamaikalaista dancehallia sekoitettuna parhaisiin rap- ja r'n'b - paloihin - niin uusiin kuin vanhoihinkin. Ahkerasti tapahtumia Helsingissä järjestävät promoottori-dj't VG+, Bommitommi ja J-Laini painottavat halunneensa tällä kertaa keskittyä vain ja ainoastaan hyvään tunnelmaan ja levyjen soittamiseen. Club YK tarjoaa tälle erinomaisen soundinsa ja rennon ilmapiirinsä puolesta mainiot puitteet.

"Viimeisten parin vuoden aikana ollaan ehditty järjestää vaikka mitä - Suomeen on kärrätty kovia jamaikalaisartisteja useita kymmeniä ja bileitä ja rundailua on riittänyt eri artistien ja soundien kanssa. Kaiken tän taustalla on tietenkin rakkaus musiikkiin ja nyt haluttiin tehdä sellainen ilta jossa keskitytään itse pääasiaan, eli siihen että soitetaan hyvää musaa ilman että promoottorin velvollisuudet painavat päälle", kertoo DJ Bommitommi.

"Mietittiin mitkä asiat on bileiden kannalta tärkeimpiä. Todettiin, ettei resepti aina tarvitse kansainvälistä tähtiesiintyjää, jolloin pääsyliputkin voivat olla edullisemmat. Päädyttiin yksinkertaisesti panostamaan perusasioihin. Musaan, äänentoistoon, sopivaan mestaan ja tietenkin jengiin", jatkaa myös mikkimiehen hommia hoitava VG+.

"Me ollaan järkätty pitkään vakkariklubia sunnuntaisin ja Jussi keskiviikkoisin. Molemmille sanottiin alkuun ettei tän kokoisessa kaupungissa voi riittää viikolla yleisöä tälläisiin erikoistuneisiin iltoihin -

Tickets: 8€ age 20+