Spacehouse: Dj Street & Yediah - Unhappy Birthday

  From until   Age limit: 18  
Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka  
hard, psy, trance

Sasha F, J7, JayVee, Holle, Radiac, Baty, Dj Street, Yediah

Spacehouse: Unhappy Birthday
@Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/bd.jpg/full[/IMG]

Hey ho, let´s go!

Spacehouse avaa klubikansan bilevuoden juhlistamalla kahden mainion veikkosen pääsemistä pois kehdosta kohti miehen ikää. Sekä Dj Streetille, että Yediahille pamahtaa molemmille kunnoitettava neljännesvuosisata tiskiin, joten nyt on sitten bileiden aika. Lauantaina 15. tammikuuta 2011 marssitamme ravintola Route 66:sen stagelle ison annoksen suomalaista hard dance- osaamista. Taonnan lisäksi illan aikana kuullaan myös trancea, sekä psykeä.

Ja ennen kuin mennään artistiesittelyihin, niin korostettakoot, että tähän tapahtumaan on teillä vapaa pääsy! Joten ei selityksiä, nyt rokataan!

Motelli ja ravintola Route 66 Mussalon teollisuusalueella Kotkassa on tunnettu hyvästä ruuastaan, sekä miljööstään joka tuo mieleen Svengijengi-62 elokuvan jenkkihampurilaisbaarit, mutta tänä iltana Elviksen haamu ajetaan ulos ja paikka muuttuu täysveriseksi klubitilaksi.


SASHA F [TILLT, Dutch Master Works, Straight On, Miinusismore]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/SF.jpg/full[/IMG]

Pääesiintyjäksi saapuu vuotuiselle Kotkan keikalleen lekasoundin maestro, Euroopan isojen rave-areenoiden vakionimi Dj Sasha F. Tämä jo 90luvun alkuhämäristä rankemman konemusiikin lippua kantanut mies on tehnyt pitkän matkan monoteknosta ja hard housesta tämän hetken hardstyle ja hc- ”tunnelmointiin”. Kova työ on kantanut hedelmää myös keikkojen muodossa ja harva se viikonloppu mies astuukin Hollannin koneeseen, tai vaikkapa Tallinnan lauttaan. Vientiä piisaa, joten nyt sinun kannattaa todellakin tulla paikalle Route 66:seen ja ottaa selvää, minkälaisesta deejistä on oikein kysymys.

J7[FINRG, SUPERCHARGED, HARDER.FI]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/J7A.jpg/full[/IMG]

JayVee ]FINRG / Supercharged [IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/2011/JV.jpg/full[/IMG]

Kuka muistaa vielä Spacehousen edeltäjän, The Ultimate Sound-klubin? Suomen mukavin ja näyttävin dj-pariskunta JayVee ja J7 tuovat, ei muistoja Pohjolasta, vaan Tapiola-talolta, jossa he edellisen kerran Kotkassa esiintyivät vuonna 2008. Eli onkin jo korkea saada tämä kaksikko takaisin tänne deckien ääreen. Levylautasella pyörii tänä iltana kaikkea bouncesta hard tranceen ja freedormiin. JayVee:lle tulitukea antaa Dj Street ja J7:n kanssa b2b-setin soittaa puolestaan Yediah. Eli synttäripojat kovassa paikassa.

Holle vs. Radiac [Finity Recordings, Echelon White]
Unhappy Birthday-tapahtuman avaa miltei legendaarinen kotkalainen dj-kaksikko Holle b2b Radiac kahden ja puolen tunnin trance-setillä. Das Boot, -tf, myyttinen ravintola Madeira, siinä muutama paikka, joissa soitetut setit ovat jääneet pysyvästi paikallisen vanhemman klubbaajapolven mieliin.

”Oli hienoa astua Madeiraan sisälle, kun paikka oli täynnä porukkaa ja supersaha soi.”- AH.

Holle ja Radiac ovat myös 2/3 trance-trio Beach X:stä. Tämä kotimaiselle Finity labelille levyttävä yhtye on jo tuottanut monia rokkaavia trance-raitoja, sekä remiksejä ja pikkulinnut ovat laulaneet, että jotain spessua olisi luvassa myös tällä keikalla. Joten nyt kaikki vauvasta vaariin, tulkaa kuulemaan, mitä oli ja on kunnon trance. Kädet kattoon!

Baty [Trance Connection]
Psyken nälkäisille heimotanssijoille omaperäistä psy trance soundia soittaa kymenlaaksolaisen koneskenen voimahahmo Baty, jonka monet tuntevat esim. uudelleen henkiin herätetystä Trance Connection-klubista.

...ja synttäripojat:

Dj Street [Spacehouse]
Yediah [FINRG Hybridize/ Spacehouse/ DI fm]

Soittoaikataulut:

00:30 - 01:30 J7 b2b Yediah (Hot & Sweaty)
23:30 - 00:30 Sasha F (Hardstyle Master)
22:30 - 23:30 Jayvee b2b Dj Street (Rollin' & Pumpin')
21:30 - 22:30 Baty (Psy session)
19:00 - 21:30 Holle vs. Radiac (Trance Fiesta)

Muut infot:

Paikka: Ravintola Route 66, Mussalo, Kotka
Ajankohta: Lauantai 15.01.2011
Kello: 19-02
Liput: Vapaa pääsy + ei narikkaa!
Ikäraja: K-18
Yhteistyössä: Ravintola Route 66, Pixtime, Suomen Keikkabussivuokraus Oy