SOUND KARTELL presents POPCAAN & JAH VINCI Live from Jamaica!

  From until   Tickets 14€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=168237216545718  
Le BONK, Helsinki  
urban

POPCAAN (Jamaica), JAH VINCI (Jamaica), DJ TASTE (Sound Kartell), DJ THE LAST (Sound Kartell), LEMPOW (Pouta Sound), LEIMASIN (Pouta Sound), BUBBLIN CREW (Dancehall show)

Vybz Kartellin johtama Portmore Empire on johtanut Dancehall-skeneä jo muutaman vuoden ajan eikä edustamansa Gaza ole varmaan jäänyt keneltäkään jamaikalaista musiikkia ja kulttuuria seuraavalta henkilöltä noteeramatta. Vybz "Teacha" Kartellin kakkosmiehinä ja parhaina oppilaina Portmore Empiressa näkyvät artistit nimeltä Popcaan ja Jah Vinci.

Popcaanista on kovaa vauhtia tulossa todellinen tähti ja Vybz Kartellin "keisarillinen seuraaja". Heidän yhteinen "Clarkes" oli vuoden 2010 tärkeimpiä biisejä. Nuori, ylpeä ja ahkera Popcaan tulee olemaan yksi Dancehallin vahvoista kestonimistä. Jah Vinci on laulaja, jonka musiikillisesta lahjakkuudesta ja tunteikkaasta äänestä on saatu nauttia jo muutaman vuoden ajan. Jah Vincin soolokappaleet sekä yhteistyöt muiden Gaza-artistien kanssa ovat olleet kovassa soitossa ympäri maailmaa.

Sound Kartell -klubilla on ilo ja kunnia tuoda Popcaan ja Jah Vinci Suomeen live-konserttiin sunnuntaina 6.2.2011. Tapahtumapaikkana toimii Le BONK, uusi viihtyisä yökerho, joka on samalla yksi Helsingin parhaista live-keikkapaikoista. Popcaan ja Jah Vinci tulevat ensimmäistä kertaa Euroopaan osana "Straigh out the Portmore Empire" -kiertuettaan. Muistakaa, että kyseessä on samalla koko illan bileet eikä ainoastaan keikka. Levymusiikista vastaavat Sound Kartellin residentit DJ Taste ja DJ The Last sekä Pouta Soundin selektat. Le Bonkin estraadin avaa konserttia varten kaupungin kuplivin tyttöviisikko, Bubblin Crew, säväyttävällä tanssiesityksellään.

Lyhyesti siis erittäin ajankohtaiset ja mielenkiintoiset artistit tulossa, erittäin kivaan mestaan. Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin tiistaina 21.12.2010, hintaan 14€, ja niiden hankkimista suositellaan. Fiilistelyn voi aloittaa vaikka näistä Youtube-linkeistä fiilistely, mutta mehukasta materiaalia löytyy näin tuotteliailta mieheltä paljon enemmän.

Favorites 1