Spinni presents: Vinegrett

  From until   Age limit: 18   http://spinni.org  
1Bar, Tampere, Tampere  
breaks, chill, drum'n'bass, experimental, industrial, house, techno, urban

Stinks (Concussion, Spinni), freeve, Tuke Nukem, gr

Spinnin Vinegrett-iltaman pikkujoulupainos pärähtää 8.12. 1barissa! Puikoissa tällä kertaa Spinnin ja Concussion crew:n dubstepin erikoismies Stinks, Spinnin junkkasankarihöpsöt gr ja Tuke Nukem sekä houssilevyjen paukuttaja freeve. Luvassa jouluista menoa ja glögin huuruista rusinabassoa! Tonttulakit jiiriin ja drinkit kouraan!



Mikä Vinegrett nyt siis oikein onkaan?

Musiikkikollektiivi Spinnin järjestämän Vinegrett:in tarkoituksena on tarjota kuukausittainen tapahtuma missä kuulijat pääsevät tutustumaan elektronisen musiikin eri genrejen saloihin helposti ja tietenkin ilmaiseksi.

"Vinegrett" -sana tulee vironkielestä tarkoittaen sillisalaattia ja tässä yhteydessä tällä tarkoitetaan sitä että kyseisissä illoissa tullaan soittamaan musiikkia hyvin laajalla skaalalla. Jokaisessa illassa soitetaan ainakin kolmea eri genreä joista Spinnin DJ:t valikoivat pääasiassa niitä leppoisampia biisejä rennon ilmapiirin saavuttamiseksi. Tällöin jokaisella on mahdollisuus tutustua johonkin uuteen ja ihmeelliseen tai löytää omasta suosikkigenrestään jotain mitä ei jo ennestään tiennyt. Spinni haluaa tarjota näin ollen ihmisille illan jonne on mukava tulla tapaamaan ystäviä, kuuntelemaan musiikkia ja viihtymään tarkoittamatta kuitenkaan musiikilla niitä samoja kuluneita radiohittejä ja soittolistoja.



Spinni presents:
Vinegrett

1Bar, Hämeenkatu 15, Tampere
wednesday 8. december
from 20 to 02
DJ's: freeve, Stinks, gr & Tuke Nukem
House, Dubstep & Drum'n'Bass

FREE ENTRY!



http://www.facebook.com/event.php?eid=177824012229625

Favorites 2