KLF "FIRST" presents: E-Type (SWE)

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   http://www.klf.fi/  
Ravintola Onnela, Helsinki  
disco, house, trance

E-Type (SWE)
DJ Jesus (KLF)
+ TBA

Radio KLF tuo kuulijoilleen juhlat jotka eivät pääty koskaan. KLF "FIRST" joka kuukauden ensimmäinen lauantai Helsingin Onnelassa.

Uusi tapahtumasarja alkaa jo lauantaina 5.3 kun kaikkien tuntema europopsankari E-Type (SWE) laittaa klubin täyteen.

Ennakkolipulla pääsee omasta ovesta sisään. Ennakkoliput vain kympin osoitteesta http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10823. K18.

________________________


E-Type on koko Suomen dance-kansan tuntema ruotsalainen eurodance-artisti, jonka laajimmin tunnetut hitit Suomessa ovat "Angels Crying", "Here I Go Again", "Africa", "This Is The Way" ja "True Believer."

On vaikea löytää kuulijaa radion tai tanssilattian läheisyydestä, jolta E-Type olisi mennyt ohi - päinvastoin: Nämä osataan jo perässä sanat muistaen! Äänitteet ovat myyneet maailmanlaajuisesti 18 miljoonaa kappaletta. E-Type on julkaissut vuodesta 1991 alkaen kaiken kaikkiaan 30 singleä, 6 studioalbumia ja kaksi kokoelma-albumia.

Uusin E-Typen single "Back To Life" julkaistiin Suomessa vuoden alussa, ja uusi albumi ilmestyy keväällä 2011.

Helsingin Onnelan uusitussa esiintymistilassa yleisöä huudattaa myös KLF illoista tuttu DJ Jesus sekä kotimiasta 2 yllätysnimeä. Äänentoistosta kiinnostuneille luvassa on tällä kertaa uusittua olympiatason jyminää, joten pidellään drinkistä kiinni ja pidetään perkeleet sisällä, sillä tapahtuma radioidaan livenä @ Radio KLF.

Ennakkoliput osoitteesta http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10823. Ennakkolipulla omasta ovesta sisään. Ennakot vain kympin.