HYTKY: Cabaret Haure

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   http://hytky.org  
UG, Turku

Blastromen, Kitkatone, Sipitron, Forehard

KUTSU

Helsingin yliopiston teknokulttuurin ystävät (lyh. Hytky) järjestää jälleen elektronisen tanssimusiikin soareen (illanvieton). Kutsumme täten lauantaina joulukuun neljäntenä kaiken kansan kulttuurin riemujuhlaan ’Cabaret Haureeseen’. Kutsuille toivotaan saapuvan niin parkettien partaveitset, outouksien ystävät kuin hämärien salonkien suosikit. Illanvietoissa on mahdollisuus nähdä koko seurapiirinsä samalla kertaa, nauttia kovaäänisestä tanssimusiikista ja intoutua villiin juhlintaan.

Sivistynyt kansa varoo tarkkaan kaikkea silmiinpistävää ja erikoista. Heidän ulkoasunsa on parhain silloin, kun se ei kiinnitä ympäristön huomiota, eikä anna aihetta ilkeihin enempää kuin kiittäviinkään huomautuksiin. Koska liiaksi ankara ja turhantarkka sovinnaisten sääntöjen noudattaminen vaikuttaa usein vastenmieliseltä ja kylmä jäykkyys tärvelee juhlien tunnelman on järjestömme tehtävänä järjestää toisenlaisia iltajuhlia.

Kuten Te tiedätte, vallitsee meidän seurueessamme jo sangen pitkälle kehittynyt ja ennakkoluuloton vapaamielisyys. Kabareessa sallitaan siis kaikenlainen ylenpalttisuus ja liioitteleva ilottelu. Sallittua on myös rikkoa hyvää makua vastaan kohottamalla maljoja ja puhkeamalla äänekkäisiin suosionosoituksiin. Aivan luvatonta ei ole myöskään esittää innostustaan vuolain maljapuhein ja eläköönhuudoin.

Koska kyseessä ovat eräänlaiset naamiaiset tai pukutanssit, naisilta sallitaan ulkoasun ekstravaganssi (näyttävyys) ja miehiltä keikarimaisuus. Kabareen tyyppisissä riemujuhlissa käytetään tavallisesti juhlapukua. Mutta kun Hytkyn tilaisuuksiin useinkin kokoontuu mitä erilaisimpia ja erilaisissa asemissa olevia henkilöitä niin voitaneen sanoa että juhlapukukin saa olla erilainen. Ken ei tahdo vaivautua hankkimaan itselleen erikoista naamiaispukua, se heille sallittakoon.

R . S . V . P

***

Blastromen LIVE (Dominance Electricity)
Mahtipontista, mystistä ja tummaa elektroa omaleimaisella otteella. Ensimmäisen studioalbuminsa Human Beyond tänä syksynä julkaissut Blastromen on tunnettu paitsi kunnianhimoisesta suhtautumisestaan musiikkiin myös vaikuttavista lavaesiintymisistään. Blastromenin soundia on luonnehdittu uudelle vuosituhannelle päivitetyksi versioksi 80-luvun elektrosta. Salaperäisyyden verhon takana pysyttelevältä kokoonpanolta luvassa takuulla kokemisen arvoinen liveshow.
http://www.blastromen.com/

Kitkatone LIVE (Open Concept Recordings, HYTKY)
Illan toisen liven tarjoilevan Kitkatonen on aiemmin voinut bongata muun muassa Kotimaan Teknokatsauksesta. Nykyään myös Hytkyn riveissä vaikuttavan dj:n ja tuottajan ominta aluetta on minialistinen, suoraviivainen soundi jossa kuuluu rakkaus ehtaan teknoon.
http://www.myspace.com/kitkatone

Sipitron (DiskoTeknoKollektiv)
DTK-kollektiivissa ja -nettiradiossa vaikuttavalta Sipitronilta voi odottaa mitä vaan. Miehen musiikkiselektio vaihtelee synkästä ambientista teknoon, droneen idm:n ja dubstepiin. Illan dj-setissä liikuttaneen upottavan basson ja tumman äänimaailman syvyyksissä.

http://www.disko.fi

Forehard (X-Rust, HYTKY)
Illan viimeisen dj-setin soittava Forehard huolehtii että kabareeyleisö saa täyden palvelun tanssibileet. Järvenpään mieheltä luvassa genrerajoja kunniottamatonta, takuulla tanssittavaa, happoista ja menevää settiä. Tämän tahtiin on viimeistään on aika luopua turhista estoista ja antaa mennä!
Forehardin Corpse Dance -miksaus:
http://www.forehard.1g.fi/Corpse_dance.mp3