U6 w/ RED ROBIN (Bar25, DE)

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
house, techno

RED ROBIN (Bar25, Arena Club, Berlin)
RASMUS HEDLUND live (Resopal Schallware)
Resident DJ Mekaanikko

Berliini, maailman teknopääkaupunki. Joka puolella maailmaa tunnettujen huipputuottajien ja -deejiiden ohella kaupungissa on oma, paikallisempi teknoskenensä jonka huippunimet vetävät underground-klubit ja ulkoilmareivit täyteen ja pitävät bileet käynnissä aamuun, iltapäivään, iltaan, yöhön ja seuraavaan aamuun asti. Monet näistä loistavista DJ:stä ja liveartisteista ovat liki tuntemattomia Saksan ulkopuolella. U6-klubi tekee osansa tämän puutteen korjaamiseksi ja tuo Kuudennelle linjalle soittamaan Berliinin kovimpia paikallisia nimiä.

Berghain tai Tresor saattaa olla Berliinin tunnetuin klubi ulkomailla, mutta paikallisille bilettäjille se legendaarisin taitaa kuitenkin olla syyskuussa 2010 lopullisesti ovensa sulkenut Bar25. U6 saa tällä kertaa vieraakseen Bar25:n residenttinä vuodesta 2005 asti hääränneen RED ROBINin, joka on ehdottomasti yksi kaupungin kovimpia DJ:tä. Myös Arena Clubilla residenssiä pitävä Robin on julkaissut muutaman singlen tuottajanakin, mutta on ennen kaikkea teknisesti huikean taidokas DJ, jonka monipuolinen musiikillinen tausta - 15 vuotta klassista pianoa, 14 vuotta rumpuja ja perkussioinstrumentteja - kuuluu niin settien sisällössä kuin toteutuksessakin.

Kotimaisena vahvistuksena kuullaan RASMUS HEDLUNDin tinkimätön livesetti.

Berliini-tunnelman lisäämiseksi Kuudennen linjan valikoimiin saadaan viimekertaiseen tapaan myyntiin CLUB-MATEta. http://en.wikipedia.org/wiki/Club-mate

http://www.myspace.com/redrobinberlin
http://www.myspace.com/rasmushedlund

http://open.spotify.com/artist/3pDNqE1p2UWoS38JXZ1Trf

Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=114629731935018

Suuntaa-antava aikataulu:

22:00 Mekaanikko
00:00 Rasmus Hedlund
01:00 Red Robin

Teaser-miksaus: http://www.nutempo.com/u6_teasermix.mp3

Hypnopomp: Bird Antique
Petar Dundov: Distant Shores
Pig & Dan: Addiction
M.A.N.D.Y. & Booka Shade: Donut [Boy 8-Bit Remix]
Paul Ritch: Last Night
A. Mochi: Fastball

38'08"