Bujashaka 1-vee synttäribileet!

  From until   Age limit: 18   http://www.bujashaka.net  
Ravintola Kairo, Kotka  
chill, drum'n'bass, house

Raappana, Top Billin, Njassa, Jytäpötkö, Fried Monk, Ceemon & Hege

ykkonen_pien.jpg

!!!POW!!!
...
sanoo Bujashaka ja päräyttää yksivuotisen taipaleensa kunniaksi megabileet kaikille mausteilla! Paljon ollaan koettu jo tämän ensimmäisen vuoden aikana ja meno tuntuu jatkuvan hurjana jatkossakin. Toivotamme täten kaikki tervetulleeksi juhlimaan kanssamme yksivuotista taivaltamme.


Ravintola Kairo
6.11.2010
21:00 – 04:00
Liput KEKY-kortilla 9€/13€ kortitta.
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman

Rajoitettu määrä ennakkolippuja tulee pian myyntiin POMP divariin.

Samasta osoitteesta voit lunastaa itsellesi Kotkan elävän kulttuurin yhdistyksen kortin, jolla tuet Bujashakan toimintaa sekä saat itsellesi halvemman sisäänpääsyn Bujashakaan sekä muita etuja.

Esiintyvät artistit:


RAAPPANA

raappana_pien.jpg

24-vuotias reggaelaulaja / singjay Raappana aka Janne Pöyhönen julkaisi ensimmäisen pitkäsoitto-CD:nsä Päivä On Nuori lokakuun alussa 2007 ja uuden Maapallo- levynsä tämän syyskuun alussa. Kummatkin levyt ovat keränneet sekä kriitikoiden että fanien kiitokset. Uusin albumi nousi myös heti Suomen virallisen albumilistan myydyimmäksi artikkeliksi.

2004 keikkailun aloittanut artisti nousi lyhyessä ajassa maamme hypetetyimmäksi ug-nimeksi esiintymällä useiden Suomen ykkösreggaesoundien kanssa, ja hänet valittiin vuonna 2005 Fi-Reggae ry:n toimesta vuoden kotimaiseksi reggaeartistiksi. Raappana valittiin Rumba-lehden toimesta vuoden reggaemieheksi 2007 ja oli Emma-ehdokkaana Hiphop / dance - genressä.

Teemojen laajetessa Raappana levittää orgaanista reggaesoundiaan ja ujuttaa mukaan nykyaikaisempia vaikutteita. Reggae-artisti Raappanan maailmanparannusmusiikki ei ole asentavaa saarnaamista. Se tuo esiin nykymaailman epäkohtia syyttelemättä ketään tai hyökkäämättä suoraan kuuntelijan kimppuun. Toisin sanoen hän tarjoaa varovaisesti mahdollisuutta ajatella asioista toisin.

Bujashakaan Raappana saapuu Pouta Soundin selectori Leimasimen kera. TULTA!

http://www.myspace.com/raappanaman

TOP BILLIN

top_billin_pien.jpg

Viisitoistatuhatta kirkuvaa fania, pa paukuttaa ukkosen tavoin, ilotulitukset ja pyroefektit räiskyvät ilmassa kuin uutenavuotena. Neljä äijää tiukoissa nahkabyysissä iskee voimasointuja stratocastereista ja paukuttaa tuplabasaria... Eiku ootas...
toihan oli Van Halen San Diegossa vuonna 1981.
Unohda toi...

Mutta yhtää kuumaa ja kiimaista menoa tarjoaa Top Billin, DJ-kollektiivi mikä koostuu hemmoista nimeltä Sir Nenis, Fiskars, Flipperi, Anonymous, J-Laini & Tane Lee, Marked Man & Pushups. Top Billin on lähinnä klubi-ilmiötä, mitä Suomessa on tultu. Toiset puhuu, Top Billin tekee.

Top Billin nousi näkyviin 2006 tekemillään bootleg-remixeillä, mixtapeilla ja klubi-illoillaan jotka vetivät talon aina täyteen. Sitten he julkaisivat ensimmäisen 12" ep:nsä, eikä mikään ollut enää ennallaan. Se nousi pian myydyimmäksi levyksi Turntable.comissa ja klubbaajien ja tiskijukkien suosikiksi ympäri maailmaa.

Sittemmin Top Billin on noussut toimivaksi levy-yhtiöksi ja jatkanut nousuaan DJ-rintamalla, kiertäen maailman kuumimpia klubeja Pariisita Berliiniin, Moskovasta New Yorkiin, esiintyen tämän hetken kuumimpien nimien kanssa. 2008 he olivat lämmittelevänä aktina M.I.A.:n Kanadan kiertueella.

Resepti Top Billin menestyksen takana on yksinkertainen: He rakastavat musiikkia ja soittavat monipuolista materiaalia, harvinaisista helmistä, taattuihin bängereihin. Skaala ulottuu hip-hopista, houseen ja deepteknosta, rockiin. Kuten heidän tasaisen väliajoin ilmestyvistä mixtapeista voi kuulla, he ovat aina tuoreimpien soundien jäljillä.

Jos pidät klubimusiikistasi energisenä, lujana ja kiimaisena, tulet rakastamaan Top Billin:iä. Tai kuten R. Kelly kerran sanoi:

"BOUNCE, BOUNCE, BOUNCE, BOUNCE, BOUNCE, BOUNCE, BOUNCE..."

http://www.topbillinmusic.com/

NJASSA

njassa_pien.jpg

Bujashakan syntymäpäiväjuhlat houstaa kaikille tuttu radio- ja tv-persoona Njassa (joskus myös General Njassa tai Dj Njassa, oik. Jyrki Leo Jantunen), joka tuo mukanaan myös laatikoillisen kuumia tanssilevyjä. Hän on Helsinkiläinen radiotoimittaja, DJ ja muusikko. Njassa aloitti radiouransa legendaarisessa Radio Cityssä ja on tätä nykyään äänenä Radio Helsingin Valiojoukot ja Helsingin hengessä ohjelmissa. Hän oli myös tuttu televisiokasvo mm. 2000-luvun versiossa Levyraadista. General Njassa And His Lost Divisionin kappaletta "I'm Young, Beautiful and Natural" pidetään ensimmäisenä suomalaisena rap-levytyksenä.

http://www.myspace.com/njassa
http://fi.wikipedia.org/wiki/Njassa

JYTÄPÖTKÖ

jytapotko-mv_pien.jpg

DJ:t Paukku Pauliina ja Marry Me löivät musiikilliset hynttyynsä yhteen kotibileissä kesällä 2004. Siitä lähtien kaksikko on viihdyttänyt tanssihittinälkäistä yleisöään tauotta. Omien klubi-iltojensa (Club Solarium, Finndisko, Silkkiä&Luoteja) lisäksi heidät voi bongata milloin minkäkin helsinkiläisen kuppilan esiintyjälistalta. Tämän lisäksi kaksikko valtaa radioaallot Bassoradion taajuudella ohjelmallaan The Jytäpötkö Stupid Show joka toinen lauantai. Paukku Pauliinan ja Marry Me:n musiikillisessa repertuaarissa kulkevat käsi kädessä mm. electro, disco, italo, house,
kasari- ja ysäriklassikot, alternative pop & rock ja käännöshitit. Ja muistakaa, että keikoilla riittää katseltavaa myös miehille!

http://www.basso.fi/radio/jytapotko

Loungepuolen valtaavat:

Jytäpötkö
Fried Monk
sekä
Ceemon & Hege

Yhteistyössä:

http://www.funkyjungle.org/
http://www.kirjapaino.org/
http://www.newex.fi/
http://www.pyro.fi/

Favorites 4