BOOGALUMBIA! Turku

  From until   Age limit: 22   http://www.samihenrik.me  
Jazzklubi Monk, Humalistonkatu 3, Turku, Finland, Turku

Soulmate

Boogalumbia! -klubi tarjoilee korvakäytävään ja polvilumpioille laatusoulin ja -funkin lisäksi uutta tanssijatsia, brassifunkkia – ja –soulia ja vintage salsaa. Illan djnä toimii Soulmate.

Illan lähdettyä lentoon sukelletaan syvemmälle jazzin olemukseen klo 23 spoken word setillä eli elävällä esityksellä. Turussa beatrunoilija Allen Ginsbergin legendaarinen runo 'Howl' ('Huuto') miksataan livenä uuteen skandinaaviseen tanssijatsiin. Teksti esitetään alkuperäiskielellä englanniksi. Tekstin esittää klubin isäntä näyttelijä ja dj Sami Henrik Haapala, jonka näyttelijänkoulutus on peräisin Britanniasta joten kieli toimii.

Lisäksi klubille on tulossa ainakin elävää kuvaa mm. Rion karnevaaleilta. Lisäksi ruusut ovat perinteisesti osa tätä energistä klubia.

Boogalumbia! on kiertänyt Suomea ja hitusen ulkomaatakin mm. Kuopio Tanssii ja Soin ja Pyhäjärven Täydenkuun Tanssien festivaaliklubeina sekä omana kokonaisuutenaan mm. Helsingin Korjaamolla ja Venäjän Karjalan pääkaupungissa Petroskoissa.

Sami Henrik Haapala on näyttelijä-tanssija ja dj. SHH on järjestänyt klubeja viimeisen kymmenen vuoden ajan mm. Oulussa, Helsingissä ja Pariisissa.

Haapalan pyrkimyksenä on ollut kehittää klubeista 2000-luvun uusi taidemuoto. Tämä ei tarkoita aina ajankohtaisen järjettömän hauskan biletyksen unohtamista vaan sitä, että kiinnostavuus, uuden kokeminen, sensuaalisuus, kansainväliset ja kansalliset yllätysvieraat ja kaikkien jakama sumeankylläinen juhlahumu ohittavat kaupallisuuden ja laskelmoinnin.

Haapalan klubit ovat 2000-luvun happeningeja, joissa uusi klubimusiikki kohtaa vanhat helmet, teatteri, tanssi, videot ja rytmimusiikki kohtaavat leppoisan ja rennon baaritunnelman, jonka upein ja tärkein osa on aina yleisö.

Klubi tapahtuu klo 22 - 04 jazzklubi Monkissa, Humalistonkatu 3, Turku. Klubille on vapaa pääsy.


*****


Boogalumbia! is happening in Turku for the first time ever!

Among the usual quality soul and funk there will be chosen gems from Brazilian soul and funk scene from the 70s, some very new dance jazz and utterly danceable vintage salsa.

After starting the evening there will be a spoken word session at 11pm with Allen Ginsberg's legendary poem 'Howl' mixed live with new Scandinavian dance jazz. 'Howl' will be performed in its original form in English by Sami Henrik Haapala whose acting degree is from UK so the language will be in brilliant shape.

Also comin' up visuals from Rio de Janeiro and roses as always as part of this energetic club.

Club happens at Jazz Club Monk, Humalistonkatu 3, Turku at 10pm - 4am on Friday 9th September. Free Entry.

Boogalumbia! is a love child of Sami Henrik Haapala, an actor, dancer and a dj who has organized clubs in Oulu, Helsinki, Petroskoi and Paris, to mention a few. He is also a known organizer of clubs in connection with various dance festivals so do be ready to swing it.