MOODS - The Grand Opening w/ Tuomas Salmela

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.laterna.fi  
Laterna, Tampere   Show map  
house, techno

Tuomas Salmela aka Phonogenic LIVE, Tuhmatassu, Sleazemaster LIVE, Trackmaster Shuffle, VJ Dep

m9ypva.jpg

Perjantaina 15.10. vietetään uuden Moods-klubin avajaisiltaa ja juhlistetaan samalla uuden Viski Recordsin perustamista ja sen ensijulkaisua.


Tuomas Salmela aka Phonogenic LIVE [Cocoon, Rekids, Get Physical, 20:20 Vision, Turbo, etc.,]

Tuomas Salmela on julkaissut musiikkia jo 13 vuotta monilla maailman arvostetuimmilla house ja tekno levy-yhtiöillä sekä yksin että yhdessä mm. Jori Hulkkosen kanssa. Jatkuvasti ympäri maailmaa keikkaileva mies saapuu uuden Moods-klubin avajaisiin heittämään vuoden ainoan keikkansa Tampereella, joka on myös vasta hänen kolmas ja samalla viimeinen keikkansa Suomessa tänä vuonna. Joten todella harvinaista herkkua on tarjolla! Moodseista tämä huippuammattilainen suuntaa seuraavaksi Pohjois-Amerikkaan.

http://www.myspace.com/phonogenic


Tuhmatassu [e2e4, Visions, Tampere Techno City]

Tamperelaisesta Tuhmatassusta on muutamassa vuodessa tullut tuttu näky Helsingin pienemmissä ja isommissa house- ja teknobileissä soittaen yhdessä mm. Len Fakin, Simon Bakerin ja Efdeminin kanssa. Vahvasta käsityöläisotteesta vinyyliensä kanssa tunnettu Tuhmatassu soittaa Moodseissa Tuomaksen tavoin vuoden ensimmäisen ja todennäköisesti myös viimeisen Tampereen keikkansa.

http://bit.ly/aAadGp


Sleazemaster LIVE [Viski Records, Frozen North]

Syvältä Pirkanmaan alamaailmasta ponnistava Sleazemaster laittaa lattian palamaan diipillä ja raa'alla teknolla. 100% live and all that shit. Näkemystä ja kokemusta teknosta pojilla on yhteensä yli 30 vuotta, eli jotain on jo opittu. Tämä keikka juhlistaa myös uuden Viski Recordsin perustamista ja sen ensi julkaisua, joka on Sleazemasterin käsialaa.

http://www.myspace.com/sleazemaster


Trackmaster Shuffle [Viski Records, Frozen North, Worldless]

DJ Juke aka DJ Shuffle aka Trackmaster Jay aka Trackmaster Shuffle, rakkaalla lapsella on monta nimeä ja soittokokemusta jo reilut 15 vuotta, aloittihan hän uransa jo joskus 1993-94 Tampereen laittomissa teknobileissä. Moodsien avajaisten kunniaksi Trackmaster kaivaa harvinaisimmat ja parhaat chicago- ja detroit-henkiset lätyt lämmittämään iltaa.

VJ Dep

15.10.2010 || klo 22-04 || K-18 || 5e + narikka || Laterna, Tampere

Alustava aikataulu:
22.00-23.45 Trackmaster Shuffle
23.45-01.30 Tuhmatassu
01.30-02.30 Tuomas Salmela LIVE
02.30-03.30 Sleazemaster LIVE

Facebook

HOUSE - TECH-HOUSE - TECHNO - DEEP